Вітаю Шановне Товариство !!! Знайомий із іншого міста скинув мені фотки ось цих двох шабель та просить допомоги в їхній оцінці ... я не дам ради із цим ... прошу у вас допомогти ... ...
Pervaja dumaju Kavallerie Offizier Saebel s oznakom Brandenburga, Husaren Rgt. von Zieten. Nr.3 Brandenburgisches. Husaren-Regiment von Zieten (Brandenburgisches) Nr.3 , iz Rathenow, voznik 30.9.1730 byl partom III.Armee Korps . s uv.Andy
Сейчас на немецком форуме предлагается такая же сабля гусарского полка Königin Wilhelmina der Niederlande. Хотят 449 евро.
Ви "вбили" мого коріша цією інформацією ... Він переконаний що не менше 10 000 баксів одна ... і до 6 000 баксів тамта інша ... Навіть не знаю як йому сказати щоб не обматюкав мене ... Дякую за інформацію з перших рук !!! ...
"І гріх, і сміх, і сльози", як кажуть у нас в Галичині ... Найгіше що він подумає що я хочу його здурити і нажитися ... Мені легше сказати йому що вони дійсно так коштують, тільки я не можу знайти на них покупці - тоді хоч дружба наша збережеться ... А якщо я йому ПРАВДУ скажу, то він 100 % ні мені, ні Вам не повірить ... Нехай краще лежать у нього, він і так по реальних цінах не віддасть ... Зате дружба наша не поламається !!! ...
Дружбу обманом не сберечь.Если он Вам настоящий друг тогда Вы обязаны быть с ним честным.А неадекватность восприятия некоторых вещей это сугубо его проблема и если он Вас считает другом как Вы его тогда поймёт и будет благодарен за искренность... P.s.хотя если Ваш друг может думать про Вас что Вы алчный человек и хотите на нем нажиться,то я бы на Вашем месте такого человека неспешил бы относить к своим друзьям.Друзья это те кому можно доверять в первую очередь. Прошу прощение за флуд.несдержался.