Вчора попались такі антуражні окуляри,шкода шо мені бзік зайшов ,хотів селфі зробити,відламав дужки. Мив теплою водою,скельця не відмиваються ...якась грязь від старості чи що,царапин немає... Комусь цікаві ..буду виставляти. Дужки цікаві розтягуються ,ніби як з пружини....під любий розмір капусти.
Тільки но додивився на світлині у темі про оцінку - там від часу "прогнили" (стали крихкими) місця пайки. Геть не велика проблема для "прямих" рук. Наконечник від правої на світлині дужки не згубили? * відносно старого скла мая тупаватая
Там всі наконечники в завісах є.... скло поки мокре то ніби чисте а я к висохне то дає ефект старого скла ,хто шуає оп хуторах то мабуть не раз бачив якийсь ефект типу райдуги ...
АГА! Знать є багато мікроподряпин, які водиця "зачиняє". Також не складно "лікується", але тра спеціаліста по окулярах, та іншій оптиці (якщо функціональність тра відновити, а не тільки антуражність)
Я купил такие за 700 грн с аука пол года назад , в родной зеленой коробке все чердачного хранения . Жаль только продавец (чмо нехорошее ) не упаковал нормально и при транспортировке одно стекло разбилось. Эти до 150 грн. Пс. Если будут в продаже, линк в лс пожалуйста