Доброго вечора шановне товариство! Допоможіть будь ласка оцінити книгу "Німецьке домоводство рейху з ремарками лідерів партії". Товариш хоче виставляти на продаж, але не розбирається в таких речах. Цікавить чи становить цей екземпляр цінність для букіністів. Стан ідеальний, всі сторінки на місці Дякую!
Доброго! За рубежом цена: https://www.abebooks.com/DEUTSCHE-HAUSBUCH-COLLECTIF-Zentralverlag-NSDAP/18279092694/bd По домоводству там не очень. Более: песни, истории, анекдоты и пр. Долистал только до 77-й страницы из 368. К сожалению немецким не сильно владею, а Гугл переводчик та ещё штука.
Доброго, вы уверены...?,лично я сомневаюсь, вы бы определились для начала где собрались её продавать,потом уже и цену спрашивали,то одна вам цена не нравится, то другая во Франции вам не подходит и специально для вас оценочную цену занизили...,так где вы её намерены выставлять на продажу..?
Я ставлю смайлики «)))» після речень, даючи зрозуміти що присутній елемент гумору на рахунок Франції, але Ви чомусь сприйняли це по своєму. Я особисто ніде не збираюсь виставляти книгу, оскільки вона не моя а товариша. Цікавить просто приблизна ціна, конкретно від людей які розбираються в цьому. Поки що мені скинули кілька сумнівних посилань з інтернету, але в цілому картина вже склалась. Ясно що цей лот не буде коштувати більше 100 євро, ось і все. Можливо товариш виставить книгу на віоліті, а можливо залишить собі, не знаю. Загалом дякую всім, хто відгукнувся на пост! Бажаю міцного здоровʼя і мирного неба з повагою!
В Германии "Моя борьба" стоит 100 евро - одна из самых дорогих по Рейху. Если за вашу кто даст 5 евро - отдавайте и убегайте! Вот стоит книга с фото боёв - https://www.ebay.de/itm/30544350618...RGN39F&hash=item471dda080a:g:J~gAAOSwWJFl7f8c - 1 евро. Не берут....
Если вещь не ваша,то и выставлять её вы не имеете права по правилам форума. Если это ))) у вас такие смайлики,в данном случае напомнило мне смс на старых телефонах 1G,ваши смайлики это шедевр прошлого века.. Вы и сами могли в гугле поискать продажи данной книги на разных площадках. Камрад HaRo прав,это вам не книга от автора ,,Майн кампф" чтобы надеяться на баснословную сумму,это для букинистов ваша книга для коллекции, а ,,Майн кампф" всё-же как ,,наставление для истинных арийцев " в то время,сейчас данная книга своим присутствием приукрашает любую коллекцию на любую тематику по вермату и не только...
Не розумію вашого збудження на рахунок продажу і смайликів. Таке враження що маєте бажання поконфліктувати чи виділитись в коментарях. Надіюсь полегшало))) Я прекрасно знаю правила форуму і не писав що буду продавати цю книгу тут, тільки попросив оцінити знаючих людей. В Гуглі я подивився, нічого толкового не знайшов, тому звернувся за допомогою на форум. Будьте здорові
Вітаю, камради,хочу вставити і свої 5-ть копійок,бо декілька книг 3-го Райху продав. На сьогодні ціни на друковану продукцію на жаль надзвичайно низькі(особиста думка), але книжка ТС у доброму стані і при помірній ціні, свого покупця може знайти- 600-700 грн.