Ніде копати не можна

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Kapitonych, 8 кві 2012.

1. Kapitonych

Kapitonych Obergefreiter

Повідомлення:
    56
    Адреса:
    Файна Украйна
    Лісник. Забрав прилад. Неможна сказав копати у лісі геть нічого. Слава Богу, прилад віддав. Я так і не поняв на якому основанії він його забрав і чому не можна. Ну ладно там ліснитство та все таке, то понятно. А де можна шукать? На полі не можна, бо там вже щось собі росте, або приватна властність, по грядках у людей - не кожен погодиться, а кожному могорич давать, то розоришься. Лишаються тільки посадки, але що ти там окрім хламу знайдешь, хіба що металобрухт.

Взагалі, скрізь, де є щось цікаве - або ніззя, або багато людей.

2. Цікаві лоти

1. Оплата: предоплата на карту Приват банка Доставка согласно действующего законодательства Украины: по...
      25 грн.
    2. Дивіться на фото. При відправці Укрпоштою чи при відправці Новою поштою оплата за пересилку при отри...
      50 грн.
    3. Оплата: передоплата на картку Приват банку Доставка згідно з чинним законодавством України: по Украї...
      120 грн.
    4. Оплата: передоплата на картку Приват банку Доставка згідно з чинним законодавством України: по Украї...
      20 грн.
    5. Форма офицера МВД Украины Китель + брюки + 14 ведомственных наград - медалей и знаков МВС України Фо...
      14500 грн.
  3. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.150
    Адреса:
    Дніпро
    Лесник просто хотел себе прибор подмутить. Вы что же, сразу сказали войну ищете?
    Копаю металолом, работы нет, а крутится надо. Ямки за собой засыпаю. И все, вопросов больше нет. Если лес не относится к месту исторической памятки конечно.

4. Egmont zur Lippe

Egmont zur Lippe Gefreiter

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    ......
  5. Kapitonych

Kapitonych Obergefreiter

Повідомлення:
    56
    Адреса:
    Файна Украйна
    Так я ему и сказал. Мне сказали, что мол все дело в растениях,
    которые я убиваю в процессе поисков...

6. Халмет

Халмет Stabsgefreiter

Повідомлення:
    329
    Адреса:
    Bayern,Ukraine.
    ахахаха у ціль:smile_12: в інших випадках треба просто ховатися або казати що я юний натураліст шукаю радіацію вивчаю наслідки після ЧАЕС и все. я так казав раніше, на жаль вже не правдоподобно..:)

7. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.150
    Адреса:
    Дніпро
    Он просто взял вас на понт. Нужно было у него спросить, где написано что вы не имеете права в лесу копать. А как говорится что не запрещено - то разрешено. Нужно было его "прогрузить", а то у него видимо уже глазки загорелись на ваш прибор...

8. Халмет

Халмет Stabsgefreiter

Повідомлення:
    329
    Адреса:
    Bayern,Ukraine.
    у наступний раз ховайся! лісник це така лісна срака оййойой але якщо вже спіймав то кажи металобрухт шукаю, вам ліс допомагаю чистить а ви на мене гавкаете! не добре виходить.. та дай йому сигарету та побалакай про щось чоловіче и тихо тікай..

9. Халмет

Халмет Stabsgefreiter

Повідомлення:
    329
    Адреса:
    Bayern,Ukraine.
    незнаю але навіщо ліснику прибор?? ці падли їх тільки ломають!

10. Ervin_Romel

Ervin_Romel Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.108
    Адреса:
    Uk
    Сколько разговоров с лесником было...ни одной угрозы не было)рассказывали-показывали где что лучше искать)на карте отмечали))
    а про растения тоже от них нечего не слышал ,а уже наверное не 1 одна сосна пропала)) корни приходилось то рубать))

11. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.150
    Адреса:
    Дніпро
    Просто есть нормальные люди, а есть редиски которым лиш бы поживится.

12. Ervin_Romel

Ervin_Romel Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.108
    Адреса:
    Uk
    Последняя встреча с лесником была такая,что шли мы по дороге он на Ниве ехал,остановился говорит что делаем,мы прямо сказали,он говорит,а лицензия?
    камрад начинает дико смеяться ,а я говорю на что лицензия? что мы ямки роем?)он начал дибильно улыбаться,говорит нашли что то?говорим нет пустые,он давай рассказывает как какой то дед там (по его словам я понял что шпринги) на кабанов ставил,потом вылез пьяный друг лесника с машины(позже оказалось что учитель физики в селе) у которого сегодня день рождение)..
    в общем по говорили,они предложили что б нас подвести но мы отказались)
    я в взял у него мобильный,нада как то водки ему выставить то может и копать не придется хабар будут сносить сами?))

13. Халмет

Халмет Stabsgefreiter

Повідомлення:
    329
    Адреса:
    Bayern,Ukraine.
    хм. страно не бачив я таких вони чи бухарі чи запаяні законом и через 5 хвилин теж бухарі. :smile_6:

14. Snitke

Snitke Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    киев, украина
    Всегда говорил правду, Деда ищу. если до, агрессивное поведение было то потом сочувствие и советы. не знаю.... люди наверное хорошие попадались.

15. Халмет

Халмет Stabsgefreiter

Повідомлення:
    329
    Адреса:
    Bayern,Ukraine.
    в мене теж такі веселі історії!
    зустрічав лісничого розповідав про те щоб ми слухали звук мопеда бо це менти беруть з верхнього села у місцевих, що тут якісь бандюги труби копають(спочатку подумав що це ми і казав обережніще бо палево велике! кримінальне діло у віділку лежить вже рік і ніяк не зловлять...)
    потім ми сказали що ми так шукаем монетки він сказав правильне діло і поїхав) діло було у дорозі бо ми попросили його нас підвезти а потім зрозуміли що це лісничий от так)

16. derrick

derrick Oberfeldwebel

Повідомлення:
    743
    Адреса:
    Днепропетровск
    Лесник? А вы случайно не в биосферном заповеднике, ланшафтном заказнике копали?
    Кстати у лесников с прошлого года права правоохранителей - могут задерживать, обыскивать(с понятыми), составлять протоколы...

17. Kapitonych

Kapitonych Obergefreiter

Повідомлення:
    56
    Адреса:
    Файна Украйна
    Обычный лес, который нынче пиляют и пиляют. Скоро кругом один молодняк останется. Была бы моя воля я бы порядок навел, сколько можно природу дерибанить;)