Попросили визначити приналежність та взагалі від чого даний предмет Єдине в чому я впевнений, що це річ радянська і досить замислувата! Версія господарів - рюкзак для гранат, але я дуже невпевнений що воно дійсно так! Допоможіть будь-ласка у визначенні!
Очень информативные фото. Боюсь ошибиться,но всетаки,сумка сапера-подрывника. Ячейки под толовые шашки плюс место для машинки. Носили на брезентовой шлее. Если можно сфоткайте след образом-закройте сумку и попросите,что бы ктото просто подержал ее в руках перед собой. Сразу все станет ясно.
Дуже переконуюче, а можна ссилку на джерела? Нажаль доп фото зробити не можу. По розмірам схожа на німецьку "обізяну", але трохи більше!
Ссылочку не дам,не шибко в этом,фото можете глянуть в мурзилке Униформа РККА,1918-1945. Можно размер в см уточнить(шо такое немецкая обезьяна догадываюсь,но боюсь ошибитца и ковонибудь обидеть). Если оно(т.е.размеры в см прибл.сходятца) дам наколочку у кого спросить фото. Как там шинелка поживает,кстати?
Два питання: 1. В мурзілкі, тобто в журналі для дітей? там наче про уніформу РККА не було як я пам’ятаю. Чи маєте на увазі пошукову систему? Так обшарив тіки сучасні сумки. 2. Яка шинелка? А щодо обізяни мав на увазі німецький маршовий рюкзак, що в народі прозвали обізяна. Дуже цікаво глянути фото!
Мурзилка-народное название сборника фотографий по униформе и снаряжению РККА,выпущеного лет семь назад группой московских и питерских коллекционеров. Размеры у вашей обезьяны есть?
в мене це була ерша думк, але подивившись в середину зрозумів що не те, ти паче, немає плечевих лямок. Більше схиляюсь до думки Дяді Вані що це сумка сапера-підривника, але ніде не можу знайти підтвердження...