Ось привалило таке щастя - дерев’яний комод оббитий шпоном. Привезений з села, де добросовістно точився шашеллю та стояв у бабусі в закромах. РІч видно, що стара, але в старих меблях взагалі не розбираюсь, тому прошу допомогти у визначенні, може хто з таким стикався... Власне комод масивний, на кожній шухляді врізні замки, але різні, різного виконання(чи робочі - не знаю, не має чим перевірити). Клйм ніяк не знайшов, є тільки помітки простим олівцем, як його складали - лінії, цифри. Є цікавий напис олівцем щось про мясо та прізвище жінки. Вцілому прошу вашої, шановні допомоги!
Раз клейм нет-значит артельное производство или мастер какой делал.Но добротный предмет,после реставрации заиграет.
в моїй темі проскакував сервант. З першого погляду також не було ні табличок ні написів. Я не полінувався і просто мокрою ганчіркою порушурував металеву фурнітуру. На ручках, з середини, вилізла назва артілі в м.Одеса. У Вас фурнітури вистачає, хоча й різної, тож радив би також пошурувати, відмити хоча б від бруду і тоді вже буде видніше чи там є якісь написи чи дійсно нічого.
Очистите от мусора и законсервируйте. Я пользую горячий раствор воска в скипидаре 1/1. По фото трудно давать советы, из того, что вижу - ушёл шпон. Вылечить не большая проблема.