Добрий вечір, шановні! Фултанг, 9хф, текстоліт, латунь. Загальна довжина 184 мм, клинок і руків'я по 87 мм. Товщина 9 мм, клинок 2,2 мм. Будуть питання - відповім. 220 грн
Доброго здоров'я! Отримав Невеличкий. Все чітко та оперативно! Дуже цікавий маленький помічник. Якісно зроблений за помірну ціну (втім, як завжди)! Дякую Майстру за роботу!
ТО це +100 грн. Думаю, заводської термічки достатньо, свердлив кобальтовим свердлом, звичайне не взяло. З дубовими колодами справлялось, з ковбасою також справиться.
Доброго дня! Такий ось маленький вийшов. Фултанг, 9хф, текстоліт, латунь. Загальна довжина 168 мм, ширина 17 мм. Товщина 9 мм, клинок 2,2 мм. Загалом - все те саме, окрім розмірів. Будуть питання - відповім. 150 грн
Доброго дня! Ще маленький вийшов. Фултанг, 9хф, текстоліт, латунь. Загальна довжина 168 мм, клинок 82, ширина 18 мм. Руків'я 86, товщина 9 мм, клинок 2,2 мм. Будуть питання - відповім. 150 грн
щось я пропустив цю тему чи планується надалі продаж такого формату ножів і чи є можливість виготовлення піхов на нього? з пов.!
Если в наличии,то готов оплатить чтобы получить к пятнице.очень надо Готов оплатить сразу пару штук, если есть.