Нерекомендую SHEVA20152560

Тема в разделе "Чорний список", создана пользователем itrockij52, 28 авг 2021.

Статус темы:
Закрыта.
  1. itrockij52

itrockij52 Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    8
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    14
    Вітаю всіх :beer:
    камрад SHEVA20152560 :smile_10: проявив цікавість на покупку мого лоту з оцінки начебто домовились про обмін я йому перший відправлю свій лот а він відправить свій після отримання мого і решту 50$ доплатить з зарплати повірив думав камрад з опитом і адекватний... Дарма довірився..:smile_11::smile_10:
    Лот йому відпривавив , забирав тиждень ніби зараз не вдома... буде забере...відповідає в переписці через 2-3рази...читає і невідповідає...або взагалі не відповідає хоча на сайті постійно кожен день
    Потім ще тиждень відправляв лот так і не відправивши..
    Свій лот він мав відправити знайомому камраду від якого я взяв гроші , лот не відправляв в переписці мороз камрад вже на мене заяву хотів писати думав що я його дурю і кинути хочу
    Врешті після довгих мовчанок лот відправив но не той що мав а мій мені назад не вибачившись не заплативши за доставку і проморочивши голову майже місяць категорично нерекомендую дану людину не тратьте на нього свій час і головне здоровя
    З ув.:smile_16:

Oprishok, zubrik, Otryta и ещё 1-му нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Флиска Helicon Tex Patriot Состояние как нового, носилась пару месяцев по погоде. Не прокурена. Без...
      2250 грн.
    2. (в наличии 2 шт.)
      Оригинальная армейская флисовая куртка для флота США. Цвет чёрный. Флис по плотности как общевойсков...
      1100 грн.
    3. Оригинальная армейская флисовая куртка для флота США. Цвет чёрный. Флис по плотности как общевойсков...
      1100 грн.
    4. Фліска ЗСУ,гарне б/у,без пошкоджень,блискавка працює в нормі,колір не вицвівший,пошкоджень не має,ро...
      400 грн.
    5. Микрофлис германского контингента NATO в Афганистане (провинция Кундуз). Оригинал. На груди вышивка...
      950 грн.
  3. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    66
    Лоты
      на продаже:
    35
      проданные:
    111
    І Вам, доброї години! Про який лот іде мова? Якщо ви уважно читали правила Чорного Списку, то могли помітити, що купівля/продаж/обмін товарів шляхом особистого листування лягає на ваші плечі… і ніхто не несе відповідальність.

Reinhard T.E. Heydrich, Otryta и itrockij52 нравится это.
  4. itrockij52

itrockij52 Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    8
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    14
    Я і не питаю ні з кого просто попередив всіх
    Просто знаю що тут є дуже добрі і хороші люди які відправляють придмети друг другу на довіру.!
    То даний камрад до них не відноситься !!!:smile_11:
    Я розумію буває різне...але в таких випадках потрібно хочаб як мінімум вибачитись оплатити доставку щоб я не попадав навіть на тих 50грн
    Но це не та людина говорю він в переписці відповідає через 3-4 рази а на сайті постійно
    Він мені місяць голову наморочив я попав на доставці ,вийшов брехачем перед іншим камрадом ледь в міліцію не попав а цей навіть не вибачається
    Щоб розуміли він мені не пояснив нічого взагалі що і як він сам все рішає за всіх
    Хоч би сказав що лот не підходить опису чи інше щось..)) чи вже не потрібен чи що...
    А він просто і тихо відправив лот на адресу відправника і все.... я питаю його що по посилці а в відповідь повна тишина .....
    Тому і создав тему
    З ув:smile_16:

Последнее редактирование: 29 авг 2021
  5. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    66
    Лоты
      на продаже:
    35