Доброго часу доби, шановне панство. Цікавить думка користувачів форуму: як Ви відноситесь до неповнолітніх учасників форуму, їх участь в аукціоні, темах продажу або покупки?
Залежить від конкретного випадку Але в цілому позитивно, так як сам взяв металошукач в 16 рочків Тому якщо людина порядна і адекватна, то однозначно підтримую
до сотні. Це про себе. Ну майже, прибрехати норма для газгенів. Але не дуже. І той, ніяк не проти мОлоді, якщо вона адекватна, це може бути і 14 років. В декого в 34 мозок на стадії 5-ти річного.
За продажи не знаю а в обсуждении пусть участвуют . Они обыкновенно "кармодрочеры " , это когда пользователь первым делом забивает картинку в гугл поиск и старается оставить коммент первым надеясь собрать плюсики . В этом они конкуренты кацапам и теоретически могут им мешать .
ТС на форуме зарегистрировался когда ему было 19-20 лет. И его сильно парит вопрос несовершеннолетних. Это когда ты в 7 класе, но все 6-класники пи..дюки. Не, ну не перегибай, дядя. Создай тему поглупее. Например банить водолеев, или карликов ))))
Мне родители разрешают иногда заходить на Райберт , так что все ок . А Боре даже ремня выписывают и в угол ставят , потому что он отвлекается от учебы в Курилке ....
Я то думаю що час від часу Праніка тягне карбурахтори покрутити,а воно он що,юний карбарахторщик тут приникався