Тутанхомон Вітаю. Підкажіть, будь ласка, що можна зробити у ситуації, коли продавець відправив не те що потрібно і після цього не повертає гроші. Коротко так: я поставив питання по лоту, продавець попросив мій вайбер, щоб надіслати фото. На фото мене все влаштувало і продавець дав реквізити для оплати. Надіслав не те, що потрібно. Цей факт визнав і відразу сказав, що поверне гроші. Але не повертає, зара не відповідає на дзвінки та повідомлення, хоча регулярно з'являється на сайті. Надаю скріни внутрішнього листування. Ник цього продавця - Тутанхомон https://reibert.info/members/tutanxomon.291517/ Гроші були перераховані 05.06.23 Кабанову Єгору Анатолійовичу, карта 4149609005743895 Спілкувалися по вайберу 093-492-23-94 Егор та водафону 095-936-53-74
Нужна была уставная форма ЗСУ, с наличием контрактной бирки на внутреннем кармане. Это обсуждалось с продавцом в вайбере. По факту получил какой-то цеховой вариант без бирок. Купил вне аукциона чтобы получить быстрее.
Администрация,конечно,на Вашей стороне,но.... 22. Администрация сайта не несёт никакой ответственности за совершаемую сделку в разделе «Продам» и «Куплю», а также подразделов "Куплю" и "Продам" раздела "Техника для поиска". Администрация так же не несет ответственности и не принимает на рассмотрение жалоб на сделки, которые были совершены пользователями между собой в личных сообщениях.
Доброго дня во перших мене не має у місті во других я тєж можу скинути переписку в який я відсилав фото тричі казав що форми якої він хоче не має є тільки та яку я йому відправив він погодився я не магазин щоб щось повертати так добре я б ще і погодився йому повернуть гроші так він мені каже відправ гроші а після цього він відправить мені форму)))))) ну я ж тоже не сьогоднішній мене вже так обманювали дай свій вайбер я скину переписку в якої він погоджується на мій товар а потім мені пиши верніть гроші після чого відправить мені форму таже не наложкой ну смішно починайте мої відгуки я дуже порядочна людина
Доброго дня. Дякую що вийшли на звязок і сподіваюсь на порозуміння. Давайте по порядку: 1.Я поставив Вам питання на сторінці лота "Форма48" про наявність статутної бірки, далі листування йшло у Вайбері, скріни якої я представляю. Ще раз: ПИТАННЯ БУЛО СТОСОВНО ТОГО ЩОБ ФОРМА БУЛА СТАТУТНА. Ви надаете фото бірки 52р., далі Ви пишете що цього розміру нема, а є інший, і надаєте кілька фото. Так, я погодився, бо вже питав Вас про наявність бірки, тому не повертався до цього другий раз. Але ж потім по оплаті ще раз раз переспросив Вас про наявність бірки і отримав відповідь: "Честно не помню вроде была!есть что то не подойдёт верну деньги". 2.Так, буває, згоден, продавець відправив не те і я не бачив в цьому ніякою проблеми, так як Ви обіцяли повернути гроші. І це є вище в темі на скрінах внутрішнього листування і на наданих сьогодні скрінах. Як би ж Ви відповідали за свої слова та відповідали на повідомлення та дзвінки, то я не створював цієї теми та не марнував би час. 3. Мова про те щоб я сперше повернув Вам костюм жодного разу не йшлася, але це теж не проблема: Я ГОТОВИЙ ПОВЕРНУТИ ВАМ КОСТЮМ.
Доброго дня. Хтів би закінчити цю полеміку на констуктивній ноті. Для цього прошу підтвердити адресу для відправки Вам костюма та повідомити, в який термін після отримання Ви повернете мені гроші. Сподіваюся, що Ваша репутація для Вас щось означає. Обіцяю Вам, що після того, як наші з Вами розрахунки будуть закінчені, Я ВИДАЛЮ ЦЮ ТЕМУ