Бажаю міцного камради. Знаєте, сьогодні досить багато чого звучить реальним того, що в 2022му було суцільним абсурдом, іпсом, і так далі. Я хочу поділитися текстом однієї людини без посилання на конкретного автора з його ж прохання. Це думка, схожа на теорію змови, но все ж досить обгрунтована. Мене цікавлять думки ваші. Думки проукраїнських людей, яких тут напевно процентів - всі. Саме собою думка це підтримка або не підтримка, тому уточнюю, що ви можете як висловити підтримку і доповнити, так і висловити непідтримку, пояснивши, чому так а не інакше, наприклад чому це припідноситься так в змі (спойлер) Далі просто копіюю текст людини і викладаю нище. Ще одне уточнення. Все це відповіді на коментар, тож сам коментар я також прикріплюю одразу ж після цього повідомлення . Текст коментаря - питання: "Россияне кто за войну, чисто вот гипотетически, допустим захватили бы вы всю Украину. А с населением в 30 миллионов что вы делать собирались? Не думали? (вопрос риторический) ну ведь большинство украинцев поддерживали по разному / воевали в ЗСУ и других вооруженных формированиях в соотвествии с законом Украины, по вашим законам это ж криминал выходит ? Шо робити ?" Текст коментаря - відповіді: Знаете, вот вы задали вопрос, достаточно серёзный, вот только с объективной точки зрения, именно он и решается сейчас. Поясню. Что делать действительно с десятками миллионов неугодных власти РФ? Это будут партизаны, вредители, вообще большая проблема ибо это не просто прийти, ибо ещё надо удержать. По этому власти РФ, предположим внедрили внутрь Украины своих агентов. Кто они? Как можно обезвредить людей? Убить? Вывезти куда-то? Или.. заставить ненавидить свое государство. Далее... 1. Убить украинцев для освобождения территории от людей - в прочем самое обыкновенное, то есть ракетные удары, боевые действия и так далее, это очевидно, физическая ликвидация. А вот второе и третье это уже интересно, ведь именно эти пункты идеально исполняет власть самой Украины а не Путин. О чем я: Закрытые границы привели к общественному напряжению, что после их открытия приведет к выезду массовому людей, это можно было предвидеть но... К этому пункту относится и то, что родители увозят детей до 18лет со страны, в итоге скорее всего безвозвратно. То есть проблема россиян, избавиться от населения решается на раз и без крови, а почему именно парней? Потому что только они могут дать отпор, партизанить и т.д Но даже это не раскрывает масштаб этого демографического решения РФ по отношению к украинцам. И здесь самый массовый и эффективный способ денацификации - деморализация граждан Украины. Как? Оо тут много писать можно, я не полелюсь: Закрытые границы что приведет к массовому выезду это ясно, но есть те кто идёт на "свободу с концлагеря" ибо именно так он теперь воспринимает это, "незаконными" путями где такие гибнут или оказываются пойманими, и где их, в унгетительной форме демонстрируют в СМИ как "ухилянтов" "ссыкунов" и т.п., а в это время дпсу герои что поймали. Итог прост, разжигание огромных бури ненависти в обсуждении этой новости межу украинцами, и там же не мало зелёных ботов с заявками что лучше б там в тисе утонули и т.п. демонстрация как парень одевается в женское, или прячется где-то. И в свою очередь все это показывает СМИ как посмешище, но адекватным людям не смешно, они вырабатывают отношение к стране как к невольному государству. Здесь появляется даже ненависть, вот вам и демотивация. Комментарии "может нас действительно спасают" - вот итог, что вполне предсказуемо. Случаев этих тысячи по этому следующее Деятельность опг тцк, выполняют ли они задачу с качественного набора состава? Естественно что нет, но вот когда ловят вешают на граждан Украины штрафы, розыски, применяют репрессивные действия по отношению к ним, тогда это уже даже не про демотивацию а про ненависть к государству. Отдельно случай отмечу где парень 6 раз пытался уехать из страны, 6 раз был пойман и на последнем его мобилизировали на войну. Что он сделал там? Связался с русскими и за наводку по ВСУ хотел чтобы те помогли ему выехать. Итог статья и 15 лет на ровном месте сломали человеку жизнь, а ведь это ясно было изначально... Огромное количество материалов в интернете деятельности тцк избиения, похищения, вообще сдесь в людей формируется не только ненависть к государству, но и неприязнь и страх относительно людей в военной форме ЗСУ. Знаете, по отношению к тцк и дпсу я даже не буду заикаться о коррупции которая там. Человек который отдал все сбережения за выезд или чтобы уйти с тцк возненавидит государство. Идём далее - СМИ. Источник ненависти между украинцами, разделение общества, ну и именно СМИ пропагандируют деятельность тцк и дпсу, толеризируя явные преступления. Это плюс к ненависти населения и демотивации.. Относительно медиа, помимо провоцирующих заявлений самих журналистов, используются проплаченые "военные", которые выдвигают явно не мотивирующие заявления относительно граждан, их прав, и свобод. Рассказывают про необходимость простреливать колена, сажать за правду, ущемлять ухилянтов, отбирать все имущество, избивать, и это ведь официальные лица а не приколы по тиктоку. Негодования и ненависть людей в реакцию на это не смущает власти как и то что это демотивация, разделение общества, вообще пользы нет, и это очевидно, но от этого все больше такие вещи показывают, как сидят три особи в военной форме, не редко женщины, и угнетают "ухилянтов", публично высмеивают, или манипулируют "захожу я в кафе а там одни ухилянты, мне так противно" - цитата такой особи. Я думаю все понимают что об этом так же модно долго писать, но это лишь подпункт... Отдельно также и законы, постоянные штрафы, репрессивные методы, это так же демотивация как и вообще потеря понятия за что война и чем тогда режим путина хуже... Очень часто, заголовок СМИ вырабатывают на ровном месте неприязнь к стране, пример (штрафовать за это будут всех украинцев) и ведь не все открывают статью, а в статье речь об украинцах в Германии... (К слову, я рад что это мне открыло глаза, что вижу все как есть, я против пропаганды, но всё же такие действия должны быть скриты по максимуму чтобы сберечь дух и ненависть к врагу соседу но нет. Почему?) Ладно, сюда я ещё добавлю глупые разделения граждан на почве языка, идеологии, гендерного равенства и так далее, и кстати о гендерном равенстве, пока такое отношение к мущинам, феминизм успешно процветает, женщинам делают вагоны, улучшают привилегии, создают проекты в поддержку женщин, возможно внутри страны и за ее пределами, при этом выбивают им место в армии и равную славу без равной участи (в плане статистики), и многое другое, при этом никаким образом не ущемляя прав даже военнообязанных женщин. Итог этого так же раскол общества, ибо мущин к которым ставятся хуже чем к собакам (к военным извините как к расходники без личности) это действительно бесит, это не справедливо, мужчинам ничего не дали кроме варианта пойти на войну, даже бесплатным митом дали возможность воспользоваться лишь женщинам. И при этим в контексте справедливости опять же сравнивают мущин между собой(воюет или нет) а женщины все равно в сторонке, ездят за границу, не ущемляются, не подвергаются штрафам, унижениям, преследованиям, вопрос о долге женщин как граждан вообще не стоит, но при этом феминизм сейчас как никогда бурлит. Я даже пример дам объявление о возможности принять участие в мероприятии за границей, где выделяться права студентов и женщин и их участие в политическом процессе, и в том же объявлении уточнение что для принятия участия нужно быть выездным (то есть женщиной). Здорово да? На сегодня мы имеем как итог вражду ещё и женщин и мужчин. К тому же по сути власть посодействовала распаду семей, где женщины выехали за границу, власть не сделала никаких предохранителей этого, и ещё обязывает мужчин платить им за границу алименты на ребенка которого возможно и не увидят больше. Я почему пределил внимание последнему? Многое что я решил не писать ибо это долго будет, тут важен итог этого всего. Почему я такого мнения, казалось бы с разряда теории заговора. Украину, как страну, я любил, но не сегодня. Ненависть я питал, как и все к дпсу, тцк, полиции, феминисткам, но вот это всего лишь исполнители и пешки системы не так ли? Кто организовал работу этой машины что я тут исписал как мог? Верно - правительство Украины. Что оно дало? Демотивация населения, желание многих покинуть навсегда Украину, и это и есть денацификация, руками кого? Зеленского, ярмака, свинарчука, ведь именно они организовали эту систему.. По поводу женщин, и отношения к ним, можно сложить пазл, что, таким образом мужчин уничтожают физически или морально, или делают все чтобы они возненавидели Украину и выехали, а женщин держат для кого-то. Кого? А кто после всего этого спокойно зайдет в Украину без сопротивления? Верно - россия, которая получит земли, целые города, ну и репродуктивный ресурс. Бороться уже будет некому. Украина падёт. Путин ракетами разгромил Украину, убил людей, а Зеленский и его люди, сделали все остальное - денацификация, деморализация, вынуждение людей покинуть страну. Итог прост. Нужно осознать опасность не в лице России а в лице собственной власти. Я много чего не написал но пока у меня все.
Хм..дивна теорія.. награна на нервах. Що переводить градус уваги з зовнішнього ворога - на "полювання на відьом" - всередині. Мол, ка_путя "звичайно" піdaraс..але українці теж не "святі". Технології для обаранення мас - випробувані та новітні..кожна має сенс. Ось навіть на "свіжих" подіях, перед виборами 2019, коли український ЛОХторат майстерно "розігрівали" то дурним але таким хорошим кіньчиком про "простого_парня_прізідЄнта", а в реалі - "надутими" скандалами по компрометації чинного президента. І результати не заставили себе чекати ((( лошьйо гарно і організовано ( в більшості) проголосували за ... кіно. Не задумуючись абсолютно про те, ЯК буде вчорашній паяц і малороська ватна мразь - керувати ЦІЛОЮ країною..в складний час. Що тяжка реальність - це НЕ заспокійлива телевізійна фантазія ввечері в затишній домашній обстановці.. ЯК вчорашній "ніхто" ( новоє_ліцО ) - син доглядальниці, фотограф, коуч по міннЄту (!) - буде займатись важливими політичними справами ..які БЕЗПОСЕРЕДНЬО впливатимуть на кожного з нас. Ну але... Це вже "лірика". Проблема з тцк та бусифікацією - цілком на дураку_гівнокомандуючому. він як Головнокомандувач та припИ3дент - мав БИ думати про організацію мобілізації, ротації, ведення дипломатичної роботи Держави.. популяризацію боротьби з ворогом та заохочення народних мас - до тієї ж боротьби. але .."вмив руки" і скинув все це офіційно на структуру тцк, яка поповнює резерв як може ( дико звичайно, але і втрати в нас - теж не маленькі) Причина фігні, що коїться, і до чого все йде в такому напрямку - У ТЕПЕРІШНІЙ ВЛАДІ. Досить вже нароблено профанами та фріками з клоунського шапіто своєї сучої роботи. Наслідки ми виригуємо щораз гірші. І перспективи - теж далеко не втішні. Вихід є. Зміна влади. Пора дорослим дядькам та професіоналам зайнятись стабілізацією ситуації. В ІНТЕРЕСАХ Держави і Нації. Можливо навіть і жорстко. Без оглядувань і поправок на "демократію" та "стурбованість партнерів". Україна повинна перейняти реальність Ізраїлю. ( Хоч в них вона трошки жорсткіша.. але вони адаптувались і успішно так живуть роками) Проблема лиш в тому, ЯК відсунути від "руля" безкровно шапіто, коли всі силові "важелі" - в них під контролем і + до того тепер реально ВІЙНА. Ну і дурний та наівний ЛОХторат України - теж нікуди в своїй масі - не зник. Як "свЯто" вірили блазню, так тепер це лошьйо масово припаде в ноги новим "капцям_кАломойші".. тому ж псу_патрону, паровОзу, пЕрдулі чи ще кому, хто "засцИть" очі всеобіцяючими обіцянками. Але такий варіант розвитку буде фатальним, бо вже реально нас ДОБ'Є.
Проблеми в Україні розпочались вже давно. Коли київські князі почали ручкуватись із кацапами. Потім все пішло у прірву. Нащадки орди почали освоювати наші території. Як прямим способом вторгнення, так і обдурюванням довірливого населення. Їх було в рази більше. Маленька вільна миролюбна держава була не взмозі самостійно протистояти навалам орди. Навіть коли іноді вони були із "слов'янським" обличчям. За сотні років корінне населення України розрідилось нащадками улусів на дуже великий відсоток. І зараз продовжує. І ні для кого не секрет, який відсоток залишився тих, хто чистокровний нащадок козаків, хто справді має голову, щоб мислити. Інколи мені трапляється можливість просто чекати на парковці в машині у людних місцях. Я не втикаю в телефон, а спостерігаю за людьми. І....Боже....Цирк уродів....Кунсткамера.... Вибачте, але нічого спільного із козаками та козачками на стародавніх картинах художників. Нічого спільного із обличчями загиблих воїнів на алеї слави. Тому, то, шо ви кажете: Н.Е.М.О.Ж.Л.И.В.О Цих людей все влаштовує. Кому Ви пропонуєте це ∆ ? Мені? Добре, нас двоє. І все. А нащадки улусів створили собі пастухів, які побудували могутню систему особистого захисту. Подивіться на кількість поліціянтів зараз. Вони озброєні, вмотивовані владою над людьми, зарплатнею, бронюванням від можливості бути вбитим поза зоною комфорту. Подивіться на чиновників. Те саме. Як би важко та сумно це не звучало, але цій країні (а може і всій планеті) допоможе тільки умовна ядерна бомба. І щоб все з початку. З клітин, які розмножуються та перетворюються на живі істоти.
Нууу... Реальність виглядає все паскудно. Але (!) але.. люди спілкуються, в процесі цього визначаються однодумці/противники, народжуються ідеї.. кожен має своїх друзів, родину, близьких..ідея поширюється.. якщо ПРАВИЛЬНО цим зайнятись, то можна досягти результатів. мусАр, як і кожен бюджетний "лакей" - служить "руці", що його "годує". Але і ці "пси" - теж мають рідню, деякий процент яких - теж можуть бути незгодні з діяльністю, якою займається їхній чоловічОк/ брат/синулька.. тому, зновує деякий шанс на успіх. + муСАр теж "сцить". Бо знає, ЧИМ займається і ЯК поступає. воно муСАр поки на слюжбі - з 9 по 18:00. Далі воно звичайниий "пЄтя_вАся_фЄдя"..який повертається додому.. а по дорозі буває всяке. Надавити/переконати можна ЗАВЖДИ. Але знову ж таки - діяти по уму. Проти влади та її можливостей боряться стихійно і "патризанкою". Ну і якщо народний гнів знову стане стихійним, як в 13р. то і мусАрва теж не буде "газувати" особо. Навіть у "ватних" областях. Жити ж хочуть ВСІ. Так, буде деякі жертви, буде жорстко. Але іноді результати потребують жертв. Якщо робити все по уму, то... дечого можна уникнути. А влада - поняття таке.. Каддафі, Хусейн інші хунти теж вважали себе сильними і непорушними...до пори. Це так..думки вголос. Але, якщо здатись бажанням, то ... Ну і на рахунок населення. маса повинна трансформуватись в НАЦІЮ. Не один до ліса, а другий - до біса.. а врешті визначитись і вибрати напрям з результатом вкінці. Для себе, своїх дітей, близьких..для свого майбутнього. Це теж тяжко виглядає. І це - не процес "кількох днів". Над цим треба працювати роками. Пора включати розум, аналізувати. З часів незалежності ми "провтикали" старт і напрямок. Ну але і влада була пост_совкова і далека до поняття "національної" .. (кравчук..чУчма.. бАндос і бичара та сексот янукОвошч.. тих, хто почав +/- вирізняти національні інтереси України та Українців - Ющенко та Порошенко - свинопсячі в співпраці з сексотами всередині успішно саботували та знівелювали((( але вкотре звертаюсь до пам'яті кожного та аналізу пережитого. Зрозуміло, що чудес одразу НЕ буде..ну і щоб потім ці кандидати законодавчо теж прописували якісні зміни в законах, а не залишали це в передвиборчих обіцянках. + реформа системи освіти..щоб виховувати гідне покоління.. Роботи багато..але це обов'язкова умова для змін. Чудес за "5 хвилин" - не буває. Потрібно працювати для реалізації цілей.
Озирніться навколо. Дев'ять з десяти навколо Вас - тупі вівці. Те, шо відбувається - вибір більшості. Вибір стада. На окупованих територіях, тих, які здались без бою в перші дні війни, люди - це вже зомбовані росіяни. В них все добре. Немає жодних сумнівів, коли якесь велике місто буде здано без бою, відбудеться те ж саме. Виїдуть тільки люди, які ригать хочуть від всього руського. Але стадо баранів залишиться. Воно і зараз під обстрілами бліє "коли ж все закінчиться". Не бажає "Україну понад усе" (доречі - нічого не нагадує "Deutschland Uber Allen"?) Ми, люди із мозоком, живемо у великому стаді баранів. Це ще Мороз говорив, коли другий раз вибрали Чуму. Життя одне. Коротке і вразливе. Його не хватить на боротьбу до перемоги по-перше над навколишнім стадом. Бо співвідношення сил 1:10. І кожного дня йде "обаранення" населення на повну швидкість. Співвідношення змінюється не на нашу користь нажаль. Ви згадали Каддафі і Хусейна. Які б вони не були кривавими диктаторами, але кожен народ вибирає собі правителя самостійно. Якщо народ хоче диктатора, або рашистського ставленика, то так тому й бути. Народ Іраку чи Ливії (а також інших подібних країн) не позбувся своїх диктаторів самостійно, без участі армії впливових країн. Краще задайте собі питання: чому впливові країни не допомагають позбутися рашистського Гітлера? Чому не допомагають позбутися нашого їбанька та його сраної кодли? ЦЕ...ВСІХ....ВЛАШТОВУЄ!!!! Людина досі не навчилась розуміти, що її життя колись закінчується. Що не забереш всі свої гроші, владу в труну і на той світ. Ці два недуги - жадання безмірного багатства та жадання безмірної влади, сукупно скосили більше життів, ніж всі війни. Бо війни за їжу та за жінок закінчились, коли мавпа стала людиною. Всі наступні війни були лише за гроші та за владу над людьми. Руками людей. І життями людей. Не тих хворих, хто розпочинав війни.
Нашій владі немає ніякої справи до нашої країни. Вони тут тимчасово. У них все готове в іншому місці, де вони дуже заможно доживуть свої дні. Так безбідно, що й їхнім правнукам вистачить. Ми для них біомаса, яка має жити, воювати і гинути заради їхнього кошерного інтересу. Дивіться на речі так, і тоді все стане на свої місця. Не будете думати не про якісь теорії змови, чі шось подібне. Їм просто пох. Нині треба кидати у топку бійців. Зробити це можна лише силою за допомогою ТЦК. Так, таке ставлення підриває довіру до влади. А владі похуй. Їхнє завдання продовжувати війну, а не розвивати лояльність населення до нинішньої влади. Тому що на продовженні тримається їхня влада та бабки. Ось і все. Своє накосять і з'їдуть звідси. Прийде нова влада і звинувачуватиме "попередників". Корочше, ви в курсі....
Хотів би уточнити. Вони тут тимчасово аж до поки їхні рила зможуть жрати тут гроші. Подивіться, як вони тримаються влади. Навіть у воюючій країні. Бо тут гроші ще є. Вони - це: - зє, - ВР, - КМ, - мєнти, - податкова, - митниця, - високопосадовці в армії...
Мой дед прожил пол жизни в станице Луганской. В 97 году будучи в командировке заехал водки выпить с принимающей стороной. Дед выдал такую мысль: - "Пока вы стрелы рисуете на Запад, просрете Восток. Война начнется здесь, не из Приднестровья, не из Румынии с Польшей, а именно Здесь." Поэтому когда кто-то пытается, скрывая, за красивыми оборотами и естественными трудностями пытается пропихнуть восточную (российскую) пропаганду, у меня возникает только одно желание, автора стукнуть по голове. Никого не оскорбил?