друзі розповіли що знайшли таку штуку. шо за ВОП ???? (д...ли хочуть його в костьор кідати!!! мене не слухають шо це небезпечно,) шо зробити з ним?? може в МЧС позвонити??? зарання дякую.
РС-82 (сокращение от реактивный снаряд) с 1942 переименован в М-8 — неуправляемый авиационный боеприпас класса «воздух-воздух» и «воздух-поверхность», оснащенный реактивным двигателем на бездымном порохе. Разработан в СССР . Широко использовалися во время Великой Отечественной войны. По мимо "Катюши" мог быть с МиГ-3 или Ил-2 ...
Прикопайте на месте обнаружения! Еслине будете ею рельсу гнуть - не бахнет . В костре 100 % ! . бнет !!!
на місті неможна закопати. в 15 м. залізна дорога, теї горизонтально не можна ставити, чи як взривак входить в бойове положення?
А можит и не стоит никуда нести??? Просто сообщить МЧС ,что нашли рядом с Ж/Д дорогй. Больше шансов что быстро приедут.Пусть спецы и решают что с ней делать!!! Я бы вызвал и все. Ну, а решать Вам ,как поступить.
Вы ребята, экстремалы, рядом с железкой копать. Поймают - пришьют и терроризм, и экстремизм, и пособничество бандеровцам. И зачем в руки брать, если не знаешь, что оно такое? В земле просто сфоткал и всё, а в костёр это вообще гениальная идея.
та я сам в шоці був як вони мені про це росказали... вони не копали , весной біля Ж/Д траву випальвали і залізо збирали, по їхніх словах з землі тирчав. вийняли і побачили шо ракета, і ше додумались з ним фотосесію устроїти на рахунок костра їх не перепреш. як барани тому й хочу шось придумати шоб їм біди не наробило. сьодні з ними говорив : категорично відмовляються його закопувати або топити.. кажуть "Хай лежить .. нічого не станеться".. дограються тугодуми
Після таких забав руки и ноги дово збирають по околиці... Візьміть та прикопайте її десь подалі бо підірвутся, воно вам треба?