Не в то время не в том месте.

Тема у розділі 'Право і закон', створена користувачем Женя0736, 15 бер 2017.

1. Женя0736

Женя0736 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    189
    Адреса:
    Украина
    Вчера вечером решыл походить с металоискателем на окраине села.За огородами поляна та выпалили сорняки. Чтобы днем не вызывать недовольство у местных( там коз пасут будут орать что я копаю) решил когда стемнеет похожу.Подезда нет оставил машыну в метрах 150ти возле поля.В метрах 700 от машины не работающая ферма.Походил может минут 20 нашол 10 коп.ходячьки .И вижу возле машины какието движения Подехала одна машына вторая с другой строны ещё одна.Стало как то не по себе иду к машине оставил металоискатель и лопату возле столба.( честно сказать не знаю зачем)Отхожу метров 15.Человека три бегут на встречю одного узнаю по голосу месный безпредельщик на вопрос что случилось? подача за подачей упал еще по пинали подняли.Из их слов где остальные? Какие ?я один говорю.ещё подача переносицу разбили кровь.Из их слов понял что кто то на ферме на весовой решил украсть метал гупали и это услышал сторож и позвонил заму хазяина фермы тот прилетел на ниве и видел как убегали трое.Зам позвонил месной скажем так самообороне из ряда лиц чел 7 они что то праздновали.Ну а дальше вобщим понятно.Стал им обяснять что я монеты ищю мне метал их не к чему я нормально зарабатую.Ржачь пьяной толпы типа ночью? Обясняю не верят.Говорю зачем мне металоискатель тогда.Безтолку.Говорят отдавай ключи мы машину забираем.Вызвали полицыю.Честно сказать ждал их как никого.Приехал месный предпринематель он тоже с ними празновал. Вот говорят поймали тот хватаит лопату замахуется, ржут.Приехали следователи толпа розсосалась.Посадили в машину поехали на ферму пошли они смотреть и я с ними украсть ничего не успели но завареные двери отбили.Составили протокол (точьно не знаю)что вскрыта дверь.Спросили у зама видел ли он мою машину когда он ехал гонять грабителей тот говорит что не видел.Изложил ситуацию следователи мне поверили сказали что хотят осмотреть мою машину( шнива)так как скрывать мне нечего открыл посмотрел опросили видел ли я кого составили протокол что я узнал о взломе от работников полиции.И сказали что я могу идти.Когда приехал домой понял что надо было написать заявление о избиении и о угрозах.Хотя больше чем уверен кроме ещё больших проблем для себя ничем бы это не кончилось Слишком уж участвующие лица плотно переплетены с полицией.Вопрос не повесят ли они чего на меня?Вот так коп монет...

1. Пропоную травматичний пістолет «Вій». Продаж через дозвільну систему. В комплектації по фото.
      22000 грн.
    2. Красивые, светлого цвета(орех) накладки рукоятки, пистолета ПГШ790(старого образца), с нижней фиксац...
      600 грн.
    3. Вставка (фірми Шмайсер-Україна) до газового або травматичного пістолетів моделей АЕ-790 і ПГШ-790, я...
      180 грн.
    4. Заводская ствольная вставка(Шмайсер-Украина) снята с ммг. Совместима как с ранним выпуском так и поз...
      250 грн.
    5. Настріл близько 20 набоїв Стан ідеальний Купувався новим у 2023 році Продаж виключно через дозвільну...
      20000 грн.
  2. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    На протязі двох днів можете звернутися в мед заклад для освідченя побоїв та написати заяву в поліцію. Що Вам раджу і зробити. Їм світить 128ККУ. При попаданні в ніс підуть синці і набряк під очі.

jr_13 подобається це.
  3. Женя0736

Женя0736 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    189
    Адреса:
    Украина
    100% отмажутся один из тех что больше всех бил имеет и условное и много чего уже кому поламал от позвоночьник челюстей и тд.. Избивал и беременных и простых прохожих.часто обдолбан. При этом является владельцем гладкоствола.

4. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    А докази ? За докази забули ? На 100% я впевнений - свідка немає
    і ніхто свідчити не піде ... ну є побої ... але як доказати хто їх наніс ... ?
    толпа скаже що коли ТС зустріли, то він вже побитий був ... :confused:
    тупік ... :eek:

serebrynay puly подобається це.
  5. Женя0736

Женя0736 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    189
    Адреса:
    Украина
    Проти себе свідчіти не будуть.100%.Нема правосуддя в нашій країні всі реформи лише замилювання очей.Нічого не змінилось.:(

KAISERLEMBERG подобається це.
  6. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Дурню Ви впороли ... нахолєру самому ще й вночі лазити ... ???
    Так ті придурки могли Вас замочити, може не спецом але просто
    в азарті не розрахувати і нанести смертельний удар ... потім би Вас
    десь прикопали і шукай вітра в полі ... не розумно Ви вчинили, не розумно ...
    Ходити потрібно дньом і у двох торьох ...

_Дима__, Hamer2109, yuriv та 2 іншим подобається це.
  7. Женя0736

Женя0736 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    189
    Адреса:
    Украина
    Згоден знову таки 100%.В нас в селі придурків до фіга а шукачів нема.Вдень теж прикольно тільки побачють а щьо шукаеш а скільки бере а скільки коштуе і тд...

8. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Що це у Вас за село таке, коли свої своїм морду б"ють ... ??? :D
    Я думав то Вас десь у чужому селі піймали та "металошукач" Вам начистили ...
    а тут односельчани ... :D Вас або не впізнали по пяні, або репутація у Вас
    не дуже ... :oops: ну тіпа за злодія Вас мають ... :confused: або може у Вас село яке москальське ... ? :D
    Де морди свої як б"ють - значить поважають ... :D:beer:

...

Кирпич Кирпич, Stach та Витт подобається це.
  9. jr_13

jr_13 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    337
    Адреса:
    UA
    хм... Ситуація. Можна сказати, що Вам - відносно повезло, бо результат безпрєдєльного "футболу" юрба борзих рагулів VS одинокий чужий - могли б бути плачевнішими.
    Заяву написати - можна, але мусорки ( старі-нові) "висячку" брати не будуть, тож діло і "зависне". ( та й скоріш за все, той безпредєльщик користується якоюсь протекцією, раз ті його "бої" сходять йому з рук. хтось їх "тушить".)
    З того всього можна витягнути урок - не лазити самому в темну пору доби, щоб справді не опинитися " не в тому місці і не в той час".
    З співчуттям та побажаннями швидшого одужання....

G-Class та KAISERLEMBERG подобається це.
  10. Женя0736

Женя0736 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    189
    Адреса:
    Украина
    Та й репутація норм. Я ж кажу придурки!

11. Женя0736

Женя0736 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    189
    Адреса:
    Украина
    Дякую за побажання.Урок зрозумів. Все село жде коли він вже кудись всуне роги щьоб йому шию скрутили..

12. jr_13

jr_13 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    337
    Адреса:
    UA
    ...Хм...Чекати можна довго.
    Зазвичай по житті буває так, що Всевишній забирає швидше хорошу людину, ніж бидло.
    Тому...... Здалось би задуматись про справедливість..в перспективі.:smile_8::smile_8:
    ... комбінація "нещасний випадок"...:rolleyes:

Учень, G-Class та KAISERLEMBERG подобається це.
  13. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ну раз Ви знаєте що придурки, то тим більше не ходіть вночі ... :beer:

jr_13 подобається це.
  14. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ну так якщо той "крутакрик" любить бухнути,
    то запросити його на пікнічок із шашличком, добре напоїти,
    погодувати м"ясом та покликати поплавати ... :oops::D:D:D

А за чужий рахунок п"ють ... :D:D:D

jr_13 подобається це.
  15. Женя0736

Женя0736 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    189
    Адреса:
    Украина
    Вже сутки задумуюсь.:cool: Та вже вночі напевно не буду:beer::beer: хочьби від цього видійти.o_O

16. Женя0736

Женя0736 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    189
    Адреса:
    Украина
    "За чюжой щьот.$"...це геніальна ідея :beer:.Шкода щьо гауно не тоне.Але шланг метра 3 треба в багажнику возити може захоче вчадіти в машині.;)