Шановні знатоки!!!!Цікавить одне питаннячко.Шо то за мачета така цікава????????? Шо то за прікол такий в лісі
Те, що Ви називаєте мачете, напевне було знайдено окремо від іншого? На мою думку, це сільськогосподарський ніж для відділення гички від буряків. Дірочка в передній частині - для важка.
Найдено одне від другого метрів може 100.І в лісі.Але можливо шо воно так і є.Може просто хтось загубив.Хоча на бойових позиціях мені попадались такі речі як на цьому фото.Фото з нета.Бо той шо знайшов то вже продав.
Наполягати на своїй думці не буду, але вказаний мною ніж саме такий як на фото (з варіантами). А те, що в лісі - не факт, тут викладали фото ножів від косарки, в лісі знайдених. На жаль, посилання не дам (це було десь у липні).
Я "ладик", тільки через проблеми з форумом не можу зайти в свій акуант.Стою в очереді за допомогою, до Артема.А тим часом зробив клона,щоб владнати проблеми.
Тааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!! Букви від сиру то конєха класно сказано Але це шось по царській росії.Хотілось би знати шось по подробніше!!!
Копаєте круто) ПСВ ШН в порядку люблю таке) ----- Друже дай хороші фото по цифрах. Можливо хтось щось тай підкаже. на похонні цифри вони не сильно схожу, по таким фото. З повагою, Чур