Думаю - это произведение народных умельцев. Обратите внимание на серийные номера, они наверняка на всех одинаковые.
Вітаю! Звичайний нерозрізний лист. Тьма їх. https://www.google.com.ua/search?q=...UICCgB&biw=1920&bih=950#imgrc=cXJ3pq2s_KpW0M:
Купляв і я колись їх у одного чолов'яги з Дніпра, за коефіцієнтом ~ 1,5. Спочатку собі, потім знайомим, потім свої роздарував всі Були аркуші по 1,2,5 і 10 грн. Ото вже всі навколо "понажерлися" тих аркушів, що один знахабнілий "кулега" ось так поводиться, це його полиця у шафі, просто зараз: Ну і головне: гроші дійсно справжні
Если это Ваше производство, то это начало пути к богатству. Будете жить красиво но не долго. Законность таких листов вызывает сомнения.
Сорі за офтоп,- Це не моє виробництво. Нажаль Це продукція Національного банку України. Чесно кажучи, мені дивно, що наявність грошей у такому вигляді викликає у багатьох людей подив. Це, повторюю, справжні гроші. І їх існування навіть у вигляді аркуша, не є порушенням жодного закону України. Не накручуйте себе