Доброго дня. Допоможіть будь ласка у вирішенні проблеми я мав відправити 2 лота які в мене виграли на аукціоні про відправку я написав колегам в лічку а в вікно на аукціоні я не можу написати також я не можу звернутися до модератора бо я хочу відправити йому листа а з цього нічого не виходить коли я це роблю появляїться напис ( Обнаружены нарушения безопасности обновите страницу и попробуйте еще) але я пробував раз 100 ы нычого з цього не виходить. З повагою
Зара мені прийшло що на мене автоматично створено диспут за те що я не відправив лот але я його відправив в автоматичному диспуті я також не можу відписатися мені вилазить те саме що і в лоті коли я хочу відписатися. Ось що я написа в диспуті але відправити я його не можу: Я все відправив номер відправки я написав конрагенту я не можу відписатися в лоті я створив вже раніше тему про те що не можу відписатися в лоті ссилку на тему додаю :https://reibert.info/threads/ne-mozhu-napisati-scho-vidpraviv-lot.887532/ в мене два виграних лота і по двом лотам я не можу відписатися в лоті на аукціоні я не можу зайти в профіль не те що до модератора а взагалі ні до кого щоб написати в лічку. Дякую за допомогу. З повагою
Сюди взагалі хтось заходить щось читає чи цей розділ нікому не потрібний модератор заблокіровав мене і чекає від мене відповіді а я не можу відповісти бо мені вилазить вікно в якому написано (Обнаружены нарушения безопасности обновите страницу и попробуйте еще раз) Я попробував не раз а мабуть що найменше 50 і нічого не помінялося кожний раз одне і те саме. Хлопці прошу напишіть модераторам з аукціону хай зайдуть сюди і почитають бо я так розумію що вони мене чекають в диспуті а я там відписатися не можу. Дякую
если было открыто много окон и было много обращений на сервер то ваш айпи адрес автоматически заблокирован прийдется подождать 40-60 минут потом блокировка снимется
попробував ще раз написати і знову те саме в мене є ще один лот який в мене купили я його також відправив і відписався в лічку бо в лоті також не можу відписатися. Подивіться будь ласка і цей лот даю ссилку на лот : https://reibert.info/lots/maket-patrona-lebel-ts-1-18-z.105960/ . На перед вдячний
По этому лоту вообще диспут только автоматически создался и вы небыли заблокированы, причина скорее всего в ваших настройках браузера и программы безопасности касперский или что еще
Лот по которому создан диспут, мой. Брусилов 13 отправил мне номер декларации 14.04.17. Но отправил в личку.