"Укрзалізниця" вводить чергові зміни до списку своїх послуг. Слідом за введенням іменних квитків, на пасажирів чекає ще один сюрприз. З 1 червня у всіх швидких поїздах, які належать "Укрзалізниці", користування туалетом стане платним. На такі рішучі зміни "Укрзалізниця" змушена піти через звинувачення у забрудненні навколишнього середовища фекаліями. Відповідні звинувачення вже неодноразово висувалися Державною екологічною інспекцією України. "Як відомо, територія землі, на якій лежать шляхи, є власністю "Укрзалізниці". І це територія є дуже і дуже забрудненою. Якщо не вжити жодних кардинальних дій, то через кілька років земляний покрив біля шляхів буде не придатний для зростання будь-яких рослин", - заявив працівник ДЕІУ Іван Шпаленко. Екологічна інспекція пригрозила "Укрзалізниці" європейським судом у разі, якщо підприємство не прийме радикальних заходів щодо запобігання, або хоча б зменшення забруднення грунтового покриву. "Як відомо, туалети в поїздах, що курсують Європою, обладнані спеціальним контейнерами, - коментує один з керівників залізниці, - А в наших вагонах, які виготовлялися в 70-80 роках, не передбачено місць на ці контейнери. Тому ми змушені ввести так званий "платний вхід" до туалетів. За виручені кошти ми будемо платити штраф або відновлювати пошкоджений грунтовий шар. "За попередньою інформацією, вартість користування туалетом буде коливатися від 1 до 2 гривень, в залежності від мети. Вхід до туалета буде здійснюватися за допомогою жетонів. Жетони можна буде придбати у провідника, або в касі вокзалу.
Вопрос в том, что железнодорожники, рачки, эту траву дергают по путям дергают. И за хз сколько лет, вопрос по наличию гогна на рельсах никогда не поднимался
Очередной бред для снятия капусты. Пример- В Прошлом году у нас в деревне свалку закрыли,для того чтоб народ за баки мусорные платил. Ни один человек не заплатил! Зато все пасадки в хлам!!!!! Теперь все по старому....,. Так я к чему, по ночам засерут тамбуры , а днем в кулек ,да через окно ..... Сами себе проблему сделают.
памперс, очковый переходник жопа-пластиковая бутылка, нагадить под дверью проводника, нагадить под офисом укрчугунка.
некоторые поезда, особенно фирменные камерами оснащают, теракт доказной. а вообще то, не хотел бы я в горящем вагоне скорого оказаться. лучше уж меж вагонов навалить.
отнюдь. это крупного и мелкого рогатого, да конское можно и полезно разбрасывать. а человеческое и свиное, минимум, год отлежать должно перед использованием (если я не ошибаюсь). гельминты и прочие болячки.
Наскільки я наслухався тутешніх лєгєнд про Чорного Модєра - то з декого треба справляти мінімум подвійну плату.
Porty Potti Toilet LOW 20.05.2010 23:30 Администратор Компактность, небольшой вес всего 4 килограмма , гигиеничность конструкции позволяют использовать этот туалет пожилым людям и детям, а также устанавливать его в различных медицинских учреждениях, дачах, брать его с собой в путешествия. Это самая экономичная из всех моделей переносных туалетов. Состоит из двух секций – верхней со смывным баком и сиденья и нижней – приемного накопителя, емкостью 12 литров. Смыв происходит чистой водой. Ввиду того, что модель недорогая, в ней отсутствуют индикаторы уровня воды и отходов, а также в комплект не входят заправочные жидкости. http://www.toiportable.ru/sidenews/porty-potti-toilet-low
На такі рішучі зміни "Укрзалізниця" змушена піти через звинувачення у забрудненні навколишнього середовища фекаліями. Відповідні звинувачення вже неодноразово висувалися Державною екологічною інспекцією України. Я сейчас заплачу. Бедная Укрзалiзниця, совсем нет жизни от чиновников из экологической инспекции. За виручені кошти ми будемо платити штраф або відновлювати пошкоджений грунтовий шар. Для кого они пишут этот бред?
[1] железная дорога общественного пользования в России (до открытия в 1840 Варшаво-Венской железной дороги — единственная в стране, 6-я в мире). Построена для обеспечения железнодорожного сообщения между Царскосельским вокзалом Санкт-Петербурга, Царским Селом и Павловском. Указ императора Николая I о сооружении Царскосельской железной дороги был обнародован 15 апреля 1836 года. Строительство началось 1 мая 1836. Открыта дорога 30 октября (11 ноября) 1837 года. И че до сего дня их это небеспокоило?С*ки рвут деньги всюду.Путешествовал по Европе там посрать бесплатно да и почище будет.
пропаную кукурудзяні качани для затикання гузна під час перебування у потязі. є різні розміри. оптовим покупцям знижки.
Справа в тому що, кукурудзяний качан потрібен з лівою різьбою, як що буде с правою, то може і дно видавити