Зробив в новому сезоні пару виходів по вибитому мною лісочку з новим МД. Кагбе,нічого цікавого,але новий прилад ,на відміну від Аськи,дозволяє точно ідентифікувати чорні цілі,наслідком чого стала знахідка цілої кучі різних гранат. Ніколи не підозрював,що їх стільки в землі.Повне асорті:Рдутл зразка 12-го і 14-го років,англійські №15 і №16,кукурудза. Всі закопані,а кукурудза уже на полиці.
Re: Боєкомплект по ПСВ. З приємних знахідок два кільця:одне обручалка,з невідомого сплаву,носив до ювеліра,сказали що низькопробне золото,другий - старе бронзове,думаю,довійна. Ножни від манліхера.Кучі набоїв,закопаних назад в землю. Різний хлам - шрапнельні стакани,голови,залишки протигазів ,ножниці для різки колючки,сокири - не фотографував.
Re: Боєкомплект по ПСВ. Поздоровляю друже! До речі-якщо не зможете відкрутити кукурудзу,то можете ножівкою по металу обрізати і витягнути каку!
Re: Боєкомплект по ПСВ. На фото 4 первого поста английские гранаты?А на фото 3? Достойная работа,поздравления!
Re: Боєкомплект по ПСВ. Ліс дійсно вибитий,не так копарями,як місцевими зразу після війни.Навколо лісу 4 села,побутових речей взагалі нема.Скрізь сліди нехитрого промислу:,обойми в яких гільзи з витягнутими вершками,порох діставали. Все що було цінного і що блистіло пішло по руках. Прилад Мінелаб Експлорер. 2 вяз@:англійські №16.
Re: Боєкомплект по ПСВ. До речі-дуже гарний прилад,в мене також Minelab Explorer E-Trac. Але пораджу вам там ще пошукати,місцеві не мали раніше таких приладів,могло щось засипаним залишитись!
Re: Боєкомплект по ПСВ. Какая у Вас Ася была? И если можно в кратце-в чем основные различия между минелабом и аськой?
Re: Боєкомплект по ПСВ. Ася 250,с которой большинство начинает.Хороший МД для цветных целей,разведки и густых зарослей,верхового поиска. Не очень для войны,когда представляют интерес и чёрные цели. В сравнении с ним Експ позволяет представить приблизительные размеры цели,тип цели(сплошной кусок металла или с полостью),бОльшая чуствительность ,чем у Аськи,что выражается приростом по глубине и ширине прохода,лучший дискрим(колечка я раньше аськой не нашёл), и,не смейтесь,подсветка дисплея офигенная фишка,когда опускаются сумерки. Звичайно,по тому лісі періодично ходив цілий сезон,іноді чимось цікавим вистрілює. Але кількість затраченого часу не відповідає результату.Єдиний плюс - що під боком.
Re: Боєкомплект по ПСВ. Камрад,это примерно сравнивать- как автомобиль седан против внедорожника. Вот вам тема почитайте- http://kladoiskatel.spb.ru/cgi-bin/forum/YaBB.pl?board=minelab;action=display;num=1225328409 Попробуйте еще по кустикам и ближе к корням деревьев,потому как судя по находкам,там еще не выбитое место,а тем более рядом.
Re: Боєкомплект по ПСВ. Это всё к теме о выбитых местах, которых не бывает Колечки бомбовые и есть веские основания думать, что это лесок вам ещё немало подарков сделает.
Re: Боєкомплект по ПСВ. Вітаю,дуже цікаві знахідки!!!!Місце багато обіцяюче,гадаю там ще пошукової роботи непочатий край!
Re: Боєкомплект по ПСВ. Пригріло весняне сонечко,і на обід я вирішив прогулятись по лісі.До речі,на багато корисніше,ніж цілий день сидіти на Рейберті Той самий ліс. Цього разу вирішив пройти по місцях,де раніше ходив,але оскільки не було ознак бойової активності - то ретельно не шукав. Через пів-години позаду окопу пряжний сигнал.Австріяк.Побитий життям. Ще через годину прогулянки по нестріляних російських ячейках - знову пряжний сигнал.Пряга РІА. Більше нічого,достойного уваги. Отакий бліц-вихід.
Re: Боєкомплект по ПСВ. Чудовий бліц-вихід Часто нічим не помітні місця, в які йдеш в останню чергу є багатшими ніж ті, в яких по ідеї мають бути гарні знахідки
Re: Боєкомплект по ПСВ. Вітаю з супер-пупер виходом. Аську тепер незлим тихим словом згадуєш? А я сьогодні в той самий ліс, напевно, не з того боку зайшов. В мене такі знахідки, що тільки в "хламі" викладати... Але то байка. Головне, що вдома не сидів. Природа гарна, погода чудесна. Лєпота!!!
Re: Боєкомплект по ПСВ. Вибитий аською лісок можна вважати частково вибитим. Там ще багато чого лишилось
Re: Боєкомплект по ПСВ. К сожалению,обе лежали в неправильных местах,поэтому поедены коррозией. Вот фото после чистки ,а австрияк еще и подрихтован.
Re: Боєкомплект по ПСВ. Хорошая работа! Я так понимаю счет на пряги с новым прибором открыт,желаю удачи!
Re: Боєкомплект по ПСВ. Та не такі вони і корозійні....бувають і погірше)))) Нормальні пряги як на мій погляд