Ответ продавца. "Хотите купить. . есть торг. Я вроде все про него написала)Муж сказал ставить именно такую цену Сказал...значит так оно и стоит) Будете брать?" Даже не знаю,может и правда взять??Делов-то штукарь енотов...
взагалі то ціна нормальна як для такої гарної речі. бо її можна використувати за прямим призначенням, тобто прикрутити камуняку чи кацапа, покропити карасином добряче та підпалити щоб добре поропікся. як в кємєравє. а щоб мнєсо смакувало то тре пустити з гори. приблизно ось так
Це сідушка з кінної сіногрибачки. Кріпиться до пружини, ми у дитинстві на таких гойдалися. Можливо і на інших с/х причандаллях вони були, не пам"ятаю.
А я дві таки на одному полі знайшов, одну раніше, другу минулого сезону. Ну, може і не точно такі, але схожі. Теж подумав, що з с/х техніки і покинув. Хіба ж знав, що воно стільки грошей коштує??? Завтра треба поїхати забрати. Першу вже не знайду, зате другу памятаю, під яким деревцем поклав! Може, ще лежить...
Та я вже повернувся. Інтригуючи розшуки з фанаріком закінчились повним розчаруванням. Я так підозрюю, що це її й продають
Цена на самом деле весьма скромная. Это седушка от трактора изобретенного самим Архимедом, ним же и изготовленна.
за такие деньги, могу с помощью молотка, зубила и пары напильников новую сделать. это же сколько должен стоить весь трактор в сборе, если одна убитая сидушка стоит 1000$