Вітання спільноті. Маю насос ВТ HP300 «SnowPeak» . Купував разом з рушницею PR 900s Gen2 , важав що буде вигідніще, но то окрема історія) Качав добре…. Через місяця 2 зробив ревізію і замінив всі резинки ( Ремкомплект був). Після все було Тіп-Топ, качав рушницю і стріляв. Пройшло 2 місяца, не зміз накачати рушницю вище 90 Бар, виривало квік конектор з запрвочного порту рушниці. Грішив на насос. Шукав ремкоплект для насосу в Україні. В магазині де купував рушницю, ремкоплектів до такого насосу немає …. задаваила жаба і замовив в Китаї. Приїхало... і тоді я зрозумів що у мене інша конструкція насоса. Сама остання ступінь відрізняється! В Інтеренеті, про свою модель нічого - взагалі нічого незнайшов окрім хвилиних оглядів! Почав знову мітяни всі резинки на насосі... не допомогло. Вириває з порту рушниці при 90 Бар. Далі розібрав і почистив сам порт в рушниці(краще яб цього не робив). Після взагалі незміг накачити... таке враження що десь спускає, а от коли на шланг надіти заглушку то в самому насосі тиск росте і тримає. ))) От під час всіх цих маніпуляції чи то насос, чи то рушниця десь "пролюбив" втропластову деталь з резинкою ( обвів на фото де воно було ) Тепер шукаю запчастнини.... фторопластову фіговинку! Як шо є у кого такий насос розберіть будь-ласка напишіть розміри у мене ще є багато питань до власника такого насоса) Наперед Дякую! ))