Насос ВТ HP300 - "Artemis/SnowPeak " потрібна допомога.

Тема у розділі 'Пневматична зброя', створена користувачем MamonT2002, 21 бер 2025.

1. MamonT2002

MamonT2002 Oberschütze

Повідомлення:
    30
    Адреса:
    Центр
    Вітання спільноті.

Маю насос ВТ HP300 «SnowPeak» . Купував разом з рушницею PR 900s Gen2 , важав що буде вигідніще, но то окрема історія)
    Снимок экрана 2025-03-21 в 15.27.25.png

Качав добре…. Через місяця 2 зробив ревізію і замінив всі резинки ( Ремкомплект був). Після все було Тіп-Топ, качав рушницю і стріляв. Пройшло 2 місяца, не зміз накачати рушницю вище 90 Бар, виривало квік конектор з запрвочного порту рушниці. Грішив на насос. Шукав ремкоплект для насосу в Україні. В магазині де купував рушницю, ремкоплектів до такого насосу немає …. задаваила жаба і замовив в Китаї. Приїхало... і тоді я зрозумів що у мене інша конструкція насоса. Сама остання ступінь відрізняється!

IMG_1131.jpg Снимок экрана 2025-03-21 в 15.33.04.png

В Інтеренеті, про свою модель нічого - взагалі нічого незнайшов окрім хвилиних оглядів!

Почав знову мітяни всі резинки на насосі... не допомогло. Вириває з порту рушниці при 90 Бар.
    Далі розібрав і почистив сам порт в рушниці(краще яб цього не робив). Після взагалі незміг накачити... таке враження що десь спускає, а от коли на шланг надіти заглушку то в самому насосі тиск росте і тримає. )))

От під час всіх цих маніпуляції чи то насос, чи то рушниця десь "пролюбив" втропластову деталь з резинкою ( обвів на фото де воно було )

Тепер шукаю запчастнини.... фторопластову фіговинку!

Як шо є у кого такий насос розберіть будь-ласка напишіть розміри у мене ще є багато питань до власника такого насоса)
    Наперед Дякую! ))

Images:

image.png