Наші предки

Тема у розділі 'Солдатський клуб', створена користувачем Справжній, 20 бер 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Справжній

Справжній Hauptmann Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    140
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    334
    Повідомлення:
    5.820
    Адреса:
    Україна, ВІК "Правий берег"
    Пропоную в цій темі, хто має бажання та інформацію, виставляти інформацію про свої дідів прадідів, які воювали в Другій Світовій війні, в кого яка іформація є. Не обов’язково вказувати прізвищя та імена. Я створюю цю тему з тією метою, щоб всі згадали своїх предків, які поклали свої життя, або вижили в реконтруйованій нами війні. Можливо знайдуться внуки правнуки однополчан(це ж так цікаво!), або тих, чії предки брали участь в одній операції, або інші схожості. Думаю всім буде цікаво.

Можливо така тема є. Тобі вкажіть будь-ласка де її можна знайти.

2. Цікаві лоти

1. Кортик офицерский, пехотный. Wehrmacht. F.W.HÖLLER.. Портрет владельца. ---------- Из моей личной ко...
      47000 грн.
    2. По фото, задавайте питання.
      1500 грн.
    3. Парадник с темляком, для рядового состава Infanterie Wehrmacht. --------- Никелирование - в идеале,...
      13600 грн.
    4. По 41г. Один царский без муфты, обломан. Оплата через ЛС!!!!!!
      200 грн.
    5. 2650 грн.
  3. Справжній

Справжній Hauptmann Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    140
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    334
    Повідомлення:
    5.820
    Адреса:
    Україна, ВІК "Правий берег"
    Я почну первим: Один мій прадід брав участь у війні з березня місяця 1944року(його мобілізували в армію після звільнення нашого містечка, йому на той час був 41 рік). Він був стрільцем 117 стрілецького полку, 236 Дніпропетровської дивізії. Погиб 14.12.1944 року в Угорщині. Похований у місті Над’ятад..
    Про інших дідів ще інформації повної немає.

4. Назар ukr

Назар ukr Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення: