Пропоную в цій темі, хто має бажання та інформацію, виставляти інформацію про свої дідів прадідів, які воювали в Другій Світовій війні, в кого яка іформація є. Не обов’язково вказувати прізвищя та імена. Я створюю цю тему з тією метою, щоб всі згадали своїх предків, які поклали свої життя, або вижили в реконтруйованій нами війні. Можливо знайдуться внуки правнуки однополчан(це ж так цікаво!), або тих, чії предки брали участь в одній операції, або інші схожості. Думаю всім буде цікаво. Можливо така тема є. Тобі вкажіть будь-ласка де її можна знайти.
Я почну первим: Один мій прадід брав участь у війні з березня місяця 1944року(його мобілізували в армію після звільнення нашого містечка, йому на той час був 41 рік). Він був стрільцем 117 стрілецького полку, 236 Дніпропетровської дивізії. Погиб 14.12.1944 року в Угорщині. Похований у місті Над’ятад.. Про інших дідів ще інформації повної немає.
Cірко, з усією повагою до Вас дозвольте відмітити, що аналогічна тема вже існує, в розділі Советский Союз http://www.reibert.info/forum/showthread.php?t=623&page=10.