Всім вітання. Знайшов в тестя в шкафу. Зорієнтуйте по ціні. І можливо хто підкаже у Львові хорошого майстра, щоб реставрувати. Фото механізмів не додаю бо не хочу сам відкривати але думаю вони в порядку, так як стояли в шкафу і навдяр туди вода попадала, стрілки рухаються нормально. На Ракеті(світлий циферблат) є проба 20AU Всім дякую за увагу!
Ракета , якщо на ходу - в районі 250 гривень . Восток - гривень 70 . Р.S.Совість не мучить в тестя експропіювати ?
250грн для ракети щось мало вона ніби як золота, восток позлочений, але таке не експерт. Совість не мучить бо то внукві буде. я реставрую тай малий буде мати. А як не я заберу т другий зять забере))) Хто не наважиться завдати удару то сам його отримає)
AU20 - це не проба золота, це товщина шару позолоти (у вашому випадку - 20 мікрон, 0,02 мілліметра). А от де такого клейма немає - там взагалі покриття з карбіду титану, і золота ніколи не було. Зараз ремонт таких годинників дорожче, ніж вони самі.
Зазвичай вони до десятків... Саме жирніше, що зустрічав, було 80. Здебільшого - до 20-ти. Спробуйте зробити чітке фото клейма.
Вспомнилось... Было это лет 5 назад. Мой знакомый стоял на рынке (скупал - барыжничал). принесли ему часы два пацана лет по 14 да еще и не славянской внешности. Купил у них как позолоту (75 микрон) за 75 гривен. А часики были Рыжие с 750 пробой- (только ноль затертый). Бывает и так.