Привіт, ось сьогодні попались такі запчастинки, всі лежали в одному окопчику. Недалеко теж було піднято небагато різного причандалля, але спеціально не кидаю сюди бо можливо не відноситься до цих запчастин. За фотки відразу вибачте, фоткав китайфоном, для масштабу поклав патрон пустий мосіна(найдений не тут), все прикопав назад в окоп. Місцезнаходження Рівненська обл., Володимирецький р-н, неподалік смт. Рафалівки.
Дякую шановні, я так зрозумів що ці деталі від різних апаратів? Цікаво було чому вони всі разом лежали в одній кучці, недалеко метрів 5 від цього окопчика було найдено під деревом ручку від штик ножа і пару якихось прибамбас, потім сфоткаю виставлю сюда, може й вони що підскажуть теж, але ручка кажись від к98 (але можу помилятись). Будемо чекати ще версій. З повагою.
Привіт ще раз, ось сфоткав сопутку, штик і причандалля від дрельки валялись разом, акамулятор розкиданий навколо був. Гільза лежала прям на окопі зверху, на ній написи 42г і 184...? Може ці речі дадуть більш менш якусь картину.
Левая (ручка) обломок щтык ножа К-98 (лучше спросить в соответствующем разделе) 2детали справа на свинцовой пластине - клемы аккумулятора (пластина от него же) Трубки- топливо проводы или тормозные (возможно).
Дякую шановні, на рахунок відкривачки теж подумав що то якась ручка, рядом найдено пару кусків металічних полосочок, подумав що вони в комплекті були і щось звязували.
В посте №5,на первых фото,возле ручки от нем штыка-цанговый патрон для сверел с конусом Морзе для эл.дрели или токарного станка.Аккум, видно мотоциклетный(пластины маленькие)."Открывашка пива",фрагмент защелки от ящика для лент МГ34/42.
Ruff Дякую за увагу до теми, думав що ручка від штика і цанговий зажим одного періода - жаль що не так, значить це просто хтось викинув уже після війни все разом?
Привіт, ось тільки зараз перефоткав нормальним фотіком з рулеткою, думаю перед тим як здати в металолом поцікавитись від чого хоч було, ну і за одно може кому таке потрібно.