Мои поздравления, камрад!Я б вообще не трогал,помыл бы хорошенько только. Вещь нечастая и дорогая, пусть её будущий хозяин чистит
Не засмучуйтеся...Така рідкісна удача і в такій кількості дозволить догодити всім бажаючим придбати:одним помити,іншим залишити недоторканними...
Я б їх чуть де-не-де тирнув щіткою, для повного розуміння і намочив соляркою. І фоткати після цього симпатичніше на гарному фоні і зберігатись краще будуть. Успіхів.
Вони були на дні укопа у глині. Поналіпала так що відмити неможу. Поклав їх у тазик у воду щоб грязь відквасилась і повідходила. На деяких із внурішньої сорони виднієься оливкова фарба.
Можно в воду стирального порошка или жидкого мыла добавить,мне кажется поможет глину убрать. А электролиз невздумайте,если остатки краски есть. Это приятный бонус для будущего владельца. Никого не слушайте по поводу сохрана, вещь редкая и пркупатель на нее всегда будет.
Ну так шлите нафиг этих халявщиков, пусть учат кого-то другого. Продавайте только через аукцион. Продажа через личные сообщения в данном случае вообще не катит. Полную чистку лучше не проводите, можете потерять в цене.
Знаю що останні що продавались на райберті і вкінці були зняті з торгів пішли за таку ж суму. Нічого дивного.