Вітаю. Знайомі мають таку накладку,її походження спеціально не випитував.Відверто скажу,що це зовсім не моя тема,тому не знаю від чого,чи для чого використовувалась. Якщо можна,зорієнтуйте,будь ласка,чи чогось вартує? Ну і звичайно,чи оригінальна? Дякую за будь яку відповідь.
На счёт табла: Были на слёте в 2018 году челы из Западной, торговали мебелью старинной, подставки для зингеров и тд, и у них таких табличек стопка была целая. Насколько знаю, литье есть где-то, по этой теме, там-же на Западной
А як взнати істину? Власник говорить,що вона в нього купу років,ще від батьків, була прикручена до стіни. З часом помалював,щоб красивіше було. Чи розповідь правдива-не знаю. Все що вистпвляв на цьому тижні на оцінку,всі речі з його сім'ї-посуд,штики,нагороди. Оформлення колекцій "дідівське" -на самокрутах,дротиками до картону. Намішано всякого різного. Тому все можливо,що серед хламу,щось попадається нормальне. Тому оригінальна табличка,чи ні-судити вам,я погоджусь з будь яким висновком.
Здравия! По обороту таблицы сужу.... скорее оригинал, чем копия! На "самотливе" из Франковска-оборот монолитно ровный без "обратки"! Выставьте с 2000грн. В долгую... дней на 14