Збирався довго і тяжко все прикріпити до рамки і накінець, цей день настав. Років 3 перекдадав з місця на місце. Аж самому приємно подивитись як висить на стіні. Може щось не так, але на стільки стало фантазіі. Тепер можна братись робити рамку по німецькій темі.
Если не против хозяин темы хотел тоже поделитса своей рамкой долго лежала не собраной ,но увидев вашу тему ,желание доделать преодалело меня ,хочу поделитса что из етого вышло ,правда еще для одной пряжки место осталось но с финансами сечас туго приобрести ее для полноценного коладжа .
А, Ви ім поясніть, що товкти диван і тупо дивитись телевізор-це краще проведення часу! А так ліс, природа, товариші по цікавій справі.
Им етого не понять ,они не могут почуствовать того ощющения когда лопата черкаетса о какой либо предмет ,и сердце замирает в предкушении чуда ......
Всіх з святом! Привіт! Ось на підході слідуючі роди, такий варіант-залишити як є, чи може щось змінити? Ніби, як забагато на одну рамку?
Доброго вечора! На протязі тижня родив ще одну колекцію, правда сезонну, осінь-зима 2017, але в теплі краще сидіти і щось творити.
Я бы сейчас с удовольствием такую работу сделал!!!! Несколько месяцев сиденья за картинами меня уже склеели окончательно! Очень хочеться размяться)))) Времени нет((((
Отличная рамка получилась. Скажите,а как Вы крепили жетоны? Думаю нечто подобное со своими жетонами по ПМВ сделать
Ще не закріпив, товариш порадив жилкою, а другий, правда монети, закріпив двохстороннім скотчем. А ще одне, не знаю, от дивлюсь на рамку і ніби щось бракує, того і не закріплюю.