Питання про продовження терміну дії дозволу? Яким чином проходить така процедура? І наскільки реально зараз отримати "нагородна зброя"? Отправлено с моего M2003J15SC через Tapatalk
Нагородну дають на все життя. Даєте мені 20к убитих бобрів і ми з нагороняками) Надіслано від мого S41, використовуючи Tapatalk
Ви помиляєтесь... Дають на все життя... Але, є процедура продовження терміну дії дозволу... Типу відстріл НДКЦ мед. довідка і т.п. Отправлено с моего M2003J15SC через Tapatalk
Як можна продовжити термін дії дозволу, якщо цей термін ніде не зазначений? "12.6. Особам, які мають нагородну вогнепальну зброю, органами внутрішніх справ видаються дозволи на її зберігання, носіння без зазначення строку їх дії з позначкою "Нагородна"."
Як-шо власноруч взяти в полон путлера, то Український народ може і нагородного танка з дозволом і екіпажем вручить, пожиттево і без НДЕКАЦЕ і страховок
Тут скорей всего имелся ввиду подвиг, при котором в плен берется пачка денег. Очень надеюсь, что с уходом Арсена-пидораса с поста министра за такие "подвиги" будут награждать разве что пулей в голову...
Можливо. Але, може ця процедура називається якось інакше... І наскільки мені відомо відстріл НДЄц , мед. довідка та страховка треба регулярно Отправлено с моего M2003J15SC через Tapatalk