Хоч це може показатись не патріотично,єле ваші нагороди виглядять як бляшки придурковатих кацапських козаків. І не треба бризкати слиною ,виділяючи черврними лініями якісь укази. А що я не можу бути прихильником Скоропадського,чи для вас всі хо не за УНР вороги України? А тепер розберемо вашу слину з червоними лініями. Перша частина повне фуфло,ви прочитайте уважно, вона ніяк до нагороди не відноситься. Це опис відзнак які повінні бут на Українських нагородах. А ви читали другу половину? Надаваний Президентом УНР за підписом ген.хор В.Филоновича Виходить що президент УНР без підпису генерала В.Филоновича не може нікого нагородити? А хто такий генерал В.Филоновича щоб нагороди роздавати? От такі ваші нагороди.Президент країни у генерала дозвіл питає. а ви хоч одне фото нагороди можете показати,тільки не фото з каталогу а живе фото.
від вашого "аналізу" статус відзнак, описаних паном Я.Семотюком, не зміниться. мій пост #4 це не спроба щось довести - це констатація факту з книги автора. те, як ви його сприймаєте, є лише ваша власна справа.
Так выходить нагороду ви не бачили а тільки читали книжку. Давайте подивимось на нагороду а тоді будемо розмовляти.
яким чином пов*язано "подивимось" з визначенням статусу відзнаки ? і мені не цікаво спілкуватись з вами про "бляшки придурковатих кацапських козаків".
Ведіть себе чемніше ,бо ви заплювали мені з середини монітор. А що до теми,я кажу про фото з нагороди а не з книжки ,що в першому посту,чи ви не розуміете про що мова. Який там статус! Не описано хто ввів нагороду,з якого металу,кого нагороджувати. Алюмінієва бляшка з фуфловими документами. Такі нагороди дуже люблять кацапськи козаки. А хто присвоїв генерала В.Филоновичу? Останній раз він полковником був.
Крім кацапських козаків є ще придуркувата чорножопа баба Умалатова. Вона наклепала своїх орденів і роздає таким же придуркам як і вона.
Деякі просто заздрять, мабуть нема нічого в колекції. То і придерутьця за всяку чипуху. В 1977му всі ті хто воював були вже старі- за 80 більшинство. Діти їхні вже спілкувались іноземною мовой та і давно самі за кордоном жили. Захотіли і випустили медалі- на память згадать молодість і дітям щось оставить. Я колись подарив медаль Богдана Хмельниского ІІ ступня Українского вупуска одному старому офіцеру дівізії Галічина. Був в мене пустий документ в який його імя написав. Він потом його з гордостю носив в церкві. По закону Україні він видавався всім хто воював за Україну як памятна медаль то він і заслужив.
Генерал воював, а презідент організатор і кошти збирає. Бо обіди, зустрічі, пичатаня книг і багато що інше фінансується блогодійніми донатами. Презідент служе тим хто воював та і діаспорі