Камради, вітаю. Підрозділу островних піратів конче потрібні надувні човни для комунікації із відокремленими підконтрольними частками суходолу та евакуації. Вимоги: надувний човен з матеріалу марки 1000, пріоритет весельний під 5 осіб, зйомний або стаціонарний транець. Збирають гроші. Це не збір, а прохання підказати виробника. Якось так.
Так. Це я вже бачив. Пам'ятаю що свогго часу на сайті Мото Київ Юай був користувач що працював на.вітчизняному виробнику таких човнів.
Колібрі, тандер, шторм, акваманія, барк, бріг та багато інших. При вказаних розмірах пвх буде 1000, саме таким як надо. Весла в комплекті при будь якому транці
В мене залишився контакт з колібрі, але під час війни на скільки він актуальний не знаю, Юрий 0676303506. А так Гугл знає все, на всіх сайтах виробників є контакти
Я мав п'ять років колібрі 260, був задоволений як слон. Бачив власників та їх гандольери інших виробників, той же барк. У цілому схожі, але є відмінності. Невеличкі, але є. Наприклад уключини. На колібрі металеві, на барку просто дірка у резиновому гребінці, куди встромляється весло. Плюс конструкція жорсткого дна. У колібрі мені подобалось більше.
Такі уключини вже давно ніхто не використовує, то вам щось дуже старе попало, або взагалі це був не барк , а якась лісічанка або уфімка Колібрі колись теж мали проблеми з муфтою весла і насосами, але давно все виправили
Есть надувная лодка серо-синего цвета. 4-5 человек помещается. За все время у меня, надувалась 2 раза этим летом. Досталась как доплата за один лот, если интересно, больше в личку.