набедреные платформы

Тема у розділі 'РПС, жилети та підсумки до них', створена користувачем koravista, 7 лис 2014.

1. Продавец koravista

koravista Gefreiter

Повідомлення:
    88
    набедренные платформы, материал- кордура,Цвет: черный,- 150 грн. , олива, АКУ, немного дороже ( в зависимости от конфигурации), фурнитура YKK, TRAVEL EXTRIM
    оплата на карту привата......доставка любыми удобными перевозчиками.

Images:

Изображение 001.jpg
    Изображение 002.jpg
    DSCN3158.JPG
    DSCN3157.JPG
    Останнє редагування: 2 гру 2014
    1. Штурмова панель з molle інтерфейсом, мультикам, хороший стан. Не оригінальна кордура, але якісний, щ...
      460 грн.
    2. (в наявності 6 шт.)
      Предназначена для стягивания лямок на груди с целью облегчения переноса груза. Запас по ширине больш...
      95 грн.
    3. Insert, IFAK, Individual Вкладиш в аптечний підсумок, який дозволяє компактно зберігати, транспорт...
      300 грн.
    4. (в наявності 3 шт.)
      Дополнительный навесной подсумок-органайзер для переноски и хранения некрупных предметов, имеет съем...
      500 грн.
    5. (в наявності 25 шт.)
      Магазинный подсумок армии Великобритании 2/Mag
      250 грн.
  2. Onza

Onza Schütze

Повідомлення:
    6
    Та что на фото 1 в резерв

3. jos$

jos$ Oberschütze

Повідомлення:
    39
    кто изготовитель? та, что на последнем фото еще есть?

4. Продавец koravista

koravista Gefreiter

Повідомлення:
    88
    власного виробництва........в наявності є , можно деякі речі під заказ пошити.матеріал добре себе зарекомендував Кордура,........фурнітура або YKK більш дорожча або Trevel дешевша......але я різниці практично не бачу..досить надійні поки не ламаються.......в торгівельній марці Terra inkognita виготовляють рюкзаки,..ставлять саме Travel

5. Ruzik

Ruzik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    238
    Добра на день ! На сайтi Militari-shop.hotsali е пiдсумки тактичнi виробника Krakman а саме : код -1002876963 кобура унiверсальна набедрена з навiсними кишенями та код-44490145 сумка сброса магазинiв "непросипайка" набедрена . Якщо Ви зможете виготовити один до одного вищевказанi пiдсумки в кольорi Black (чорний) з кордури , фурнiтура YKK . Придбаю з великим задоволенням !!! Подiбних конструкцiй пiдсумкiв в Украiнi нiхто не виготовляе !!!!

6. Ruzik

Ruzik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    238
    Добра на день ! На сайтi Militari-shop.hotsale е пiдсумки тактичнi виробника Krakman а саме : код 1002876963 кобура унiверсальна набедрена з навiсними карманами та код - 44490145 пiдсумок набедрений для сброса магазинiв АК "непросипайка" , якщо у Вас е можливiсть виготовити один до одного вищевказанi пiдсумки в кольорi Black (чорний) з кордури та фурнiтури YKK . Я з великим задоволенням придбаю !!!! Подiбних конструкцiй пiдсумкiв в Украiнi здаеться нiхто не виготовляе !!!!

7. jos$

jos$ Oberschütze

Повідомлення:
    39
    ответ полностью удовлетворил! а можно тогда вашу платформу до 4-х строп уменьшить. и сделать как на первом фото с одним креплением к ноге?
    С Уважением.

8. Продавец koravista

koravista Gefreiter

Повідомлення:
    88
    да можно виготовити до 4 строп....думаю на следующей неделе сделаю и представлю на обзор

9. KIEV98

KIEV98 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    39
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    73
    Повідомлення:
    1.433
    Адреса:
    Киев
    Сможете изготовить платформу как на фото 4 только в оливе (почти зеленой)?

10. Продавец koravista

koravista Gefreiter

Повідомлення:
    88
    да можно будет,....в оливе будет 170 грн. , а крепления на бедро также на 2 или на 1 стропу?

11. Ruzik

Ruzik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    238
    Ау! Ув.koravista я к Вам по поводу изготовления подсумков один к одному тм Krakman,от Вас нет ответа !

12. KIEV98

KIEV98 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    39
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    73
    Повідомлення:
    1.433
    Адреса:
    Киев
    А, что есть проблемы? А то я хочу заказ сделать?

13. Владислав Мищенко

Владислав Мищенко Schütze

Повідомлення:
    56
    Для АТО какая цена?