Помогите с определением: 1. Биноколь, вернее то что от него осталось. Единственная надпись на глазке PARIS GRAND FT. Каких годов будет? Военный или театральный? Футляр из толстой кожи для переноски на ремне. 2. Опаска, инересуют года выпуска. 3. Фонарь обходчика, деревянный корпус. Чей и каких годов?
Опаска, 1950-54гг. Думаю что 50, так как цифра проставлена на лезвии. У товарища есть аналогичная , 54- год проставлен на лезвии. Аналогичная вот этой, только другая рукоятка. http://i2.guns.ru/forums/icons/forum_pictures/002317/2317992.jpg По фонарю ответили, если удасться привести его в нормальный и рабочий вид то , думаю, до 40-60 евро(хотя, мне кажется, проще продать его на запчасти)
Автентична однозаковна небезпечна бритва: - заводу сталевих виробів "СТИЗ", місто Москва (завод "Завод Стальных Изделий", "ул.Б. Семеновская 16" створювався після другої світової війни), торгова марка "МОСКВА", - з обушом, жалом та полотном у частково сточеному стані, - з написами на "шийці" бритви у доброму стані - "МОСКВА", "СТИЗ" "50" (цифри -"рік випуску-1950", на бритвах СТИЗ ставились з 1948 року до 1971 року.) - з "рідною" оправою з пластмаси та з характерними заклепками (піни), - з "рідною" коробочкою для бритви (за фото № 3) на мій суб'єктівній погляд і досвід, з урахуванням загального вигляду "опаски" 1950 року - хороший колекційний екземпляр. Вироби під торговою маркою СТИЗ досить часто продаються на різних інтернет аукціонах і інформація зустрічається про історію виробника. ------------------------------------------------------------------------------- Голодний француз і вороні радий.