Добрий день колеги! Закінчив читати книгу Нікуліна. http://www.e-reading.club/book.php?book=100856 Чесно признатися я був здивований чому я не прочитав її раніше, чому не звертав увагу на ці спогади... На даний момент це найкращі спогади радянського воїна які є в моїй бібліотеці, і щиро раджу прочитати її всім! В ній немає ніякої радянської пропаганди та іншого бруду, лише солдатські спогади...
Шановний камраде , дякую за книгу ! Тільки почав читати і з перших сторінок побачив , що книга варта уваги , тим паче читається легко . Хоч може не в тему , але схожа за стилем викладення на книгу Віктора Ніколаєва "Живый в помощи" (книга про Афганську війну). З повагою .
Дякую друже! Радий що вам вона подобається. Я навіть впевнений що час потрачений на читання цієї книги не буде марний, адже вона дійсно варта уваги! Тим паче буде цікава для всіх хто цікавиться історією. П.С. Я обов'язково прочитаю вами вище згадану книгу Ніколаєва.
Да, Никулин отлично пишет. Рассказывает правду о войне без всяких советских "Красная армия всех сильней"