Доброго дня , поважним Камрадам ! Дивіться нижче , знову в продажі прицільні від KAC Запропоную рідкого гостя в наших пампасах мушку від відомого Амереканського виробника KAC , мушка для армії США, є NSN, не цівільна версія , а саме для армії. Єкмперти кажкть є якась в цьому різниця в бік армійської Мушка умовне б/у ставилась на карабін, простояла в сейфі пару місяців і була знята , було дуже цікаво подивитися як вона на карабіні . Компанувалась з цілком з іншої моєї теми https://reibert.info/threads/cilik-kac-usms.1470119/ Повна комплектація , оригінальний пакетик і сама мушка . Все відобразив на фото Мушка зроблена зі сталі , має максимально єргономічну форму, більш захищеної і міцьноі годі і шукати . По праву вважається найкращою мушкою із всіх існуючих. Таких вже більше не буде , в такому стані знайти навіть в штатах майже неможливо . Моя ціна/ цей лот проданий Нижче ще є лот в продажу Не дешево , але я не поспішаю , річ коштує своїх грошей Поїде новою поштою при 100% предоплаті . Всі резерви, коментарі і зауваження прохання в особисте листування.
Доброго дня поважним Камрадам !! Порадую нестаріючою класикою і найкращими прицільними в світі до Ар15 Пропоную мушку від KAC , все написано вище в першому пості . Мушка нова , раз була поставлена на карабін / кортіло подивитися і погратися . І відсутні оригінальні пакетики / довелося викинути щоб норм пройшло паркан Більше на фото внизу Також в моїй сусідній темі продається цілий для неї Моя ціна 349$ Прохання не писати чого так дорого і тд…, це кращі механічні прицільні , міцьні і надійні , зроблені з заліза , знайти в притомному стані навіть в США задача не проста , ціна там капець .. тому да дорого , але піч переживе нас і буде актуальна ще десятки років Поїде новою поштою при 100% предоплаті . Всі резерви, коментарі і зауваження прохання в особисте листування.