Вітаю Вас комрады. прошу допомоги, підказки і ділової поради у тих хто стикався з самостійним оформленням мультивізи в ЄС. Хочу занятся цим питанням осотисто, без посередників, знаю що в тур агенствах ця послуга коштує від 350 у.е Часом розраховую, ось і хочу зайнятися оформленням, як то кажуть - не боги горщики обпалюють... Історія подорожей в країни Шенгенської зони більш ніж цілком достатня (один паспорт вже закінчився) другий розпочатий. Проблем з отриманням тур віз не було, департаций і порушень візового режиму теж. Буду радий і вдячний усім тямущим радам і підказкам, можна посиланнями на інтернет ресурси. Якщо кому зручніше- приватка завжди відкрита. PS: може комусь ще , ця тема стане в нагоді. Спасибі з повагою OSTEON
комради дякую! а хто сам займався цим питанням і який кінцевий результат? ось нарив таку табличу, чи відповідає вона дійсності?
вибачте не зрозумів, можна деиальніше- для пасажирів БМП , а якщо їх немає, є особистий рахунок в банку...
При покупці в магазині ( за бугром) показуєш пачпорт і тоді надається чек з твоєю фамілією (чек фактура), ти їх зберігаєш і при повторному відкритті візи показуєш