Доброго дня. В зв'язку з подіями в нашій країні зацікавився можливістю отримання за полегшеною системою дозволу на придбання нарізної зброї. Приблизно алгоритму дій по оформленню дозволу знаю. Тепер повстала проблема з вибором самої зброї. Раніше зі зброєю справи не мав,досвіду не маю, лише невелике поняття. Цікавить карабін Ruger mini-14. Але екземпляр досить не дешевий і рідкісний. В магазині знайти взагалі не реально. Підкажіть де можна знайти карабін Ruger mini-14 по адекватні ціні ? І які карабіни є найближчим конкурентами? Такі щоб реально було знайти на території нашої країни. Цікавить саме приблизний "формфактор" , з хорошо точністю, по адекватній ціні з можливістю встановлення якогось прицілу. Підкажіть під який патрон краще брати? Так щоб легко було дістати. Якщо не важко, поясніть все "на пальцях".
Ну во первых по Минику есть целая тема. А во вторых почему выбор пал на миник? Почему спрашиваю. Мне очень сильно зашла его эргономика и внешний «цивильный» вид. После этого что выбрать вопрос не стоял
Ну от мені теж саме зайшов зовнішній вигляд. Досить висока точність при відносно короткому стволі. (по відгуками) Але ціна на нього близько 1500$ за сток трохи завелика для Мене. Чи є якісь конкуренти по вигляду і характеристикам?
У Миника главный конёк не точность. Его главный конёк перезаряжаю все что впихнешь. Точность у него как и у ак достаточная. Это не оружие дального боя. Его применение это потолок 2-3 сотни метров по двуногой цели. Лично мне импонирует его внешний вид. С магазином на 5 патронов это мелкашка. Конкуренты арка. Но не для меня
Кстати миник и сток это нормально. Ему по сути ничего не надо добавлять, менять и тд. Единственный совет не ставь планку то что в комплекте идёт. С ней затыки бывают
Мини 14 это 223. Мини 30 это 7х39. С последним что-то по отзывам в нете не все гладко. Как на деле не знаю. Но с этим калибром у нас проблема с магазинами. Нету.
Для этой войны лучший вариант АР-10 в 308 с 16 дюймовым стволом и оптикой 2-7 или 3-9 или 1-10 что найдете. 600-700м уверенно, бронежилеты пробивать будет, по кабинам грузовиков отлично зайдет.