МР654К

Тема у розділі 'Пневматична зброя', створена користувачем Сергій Студенець, 5 кві 2021.

1. Сергій Студенець

Сергій Студенець Obergefreiter

Повідомлення:
    126
    Добрий день, є такий мр654к. Номер Т05 097579, скрізь однаковий. Вороніння з затвору знято, рамка затонована чимось(холодне вороніння, чи типу того), дерев'яне руків'я, технічно повністю справний, магазин працює, не травить. "Червона" тяга взводу, якщо я правильно назвав), щоб це не означало. Я не розбираюсь в нюансах і серіях цього виду пневматики, тому прошу допомоги в знавців. Що з ним можна зробити? Або за скільки його можна продати? [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Надіслано від мого YAL-L41, використовуючи Tapatalk

SergZSK, yulic, Gasser та 2 іншим подобається це.
    1. Минитир имеет 6 вертушек с разными размерами "убоек" от 50мм и до 3мм. Так-же позволяет к...
      1480 грн.
    2. Воздушка Kandar WF600, 5.5 мм Воздушка нова, запакована. Характеристика: Ствол нарізний Заряджання...
      3480 грн.
    3. Продаю всё вместе - Пневматический пистолет Baikal ИЖ 53-М - Паспорт - Шомпол - Пули для Пневматичес...
      4500 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Новые Sumatra- это высокомощная пневматическая винтовка премиум класса, которая не только поражает...
      35000 грн.
    5. Пули "Люман" для пневматики калибр 4.5 мм., вес 4,5 гр. 300 шт. Ровненькие, очень качестве...
      199 грн.
  2. Сергій Студенець

Сергій Студенець Obergefreiter

Повідомлення:
    126
    Відео роботи:

Надіслано від мого YAL-L41, використовуючи Tapatalk

SergZSK, suvorov-n та Otryta подобається це.
  3. Otryta

Otryta Oberst

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    29
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    48
    Повідомлення:
    3.827
    Добрый день,на аукционе с 2000 грн,а там как госпожа удача или его величество случай покажет.С уважением

Иван Скрипник, TarASha, Vasia. та 11 іншим подобається це.
  4. Gasser

Gasser Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    49
    Повідомлення:
    1.314
    Адреса:
    Kharkov
    Щодо що зробить -доробити імітацію викидача у вікно затвора.Та знов заворонити затвор.бо білій затвор не зробить застарілий ПМоід модерновішим.

Сергій Студенець та Otryta подобається це.
  5. Otryta

Otryta Oberst

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    29
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    48
    Повідомлення:
    3.827
    Не стоит ни чего делать,новый обладатель пистолетом сделает всё что нужно на свой вкус.Удачной продажи.С уважением

Иван Скрипник, TarASha, Alex Fison та 9 іншим подобається це.