1.Зарегистрироваться на форуме УКЛПО. 2.В поиске вбить "Апгрейд Иж 60/61" 3.Много читать,много думать. 4.Приготовить много денег и времени или много времени и нервов и делать самому если руки прямые. В любом случае удачи,и да-мощности не ждите,16 Дж это максимум будет,кучная скорость пулей 0.57 170~м/с
Я здивований самій думці ввалювати тони грошей в цю пневму. Нагадало як консультанти-велопедисти тюнінгують свої велосипеди і розказують як це круто. А в самих крім велосипеда більше ніяких коліс і немає. Колись в 90-ті від переломки пружину брали вкорочену. Зараз газову пружину ставлять. От і питання яку і в кого купити. Я знайшов тему про апгрейд на тому форумі. Вона датована 2006-2019 роками і що форум оформлений як вирвиочі що вивчати там технології 15-річної давності це втрата часу.
Очевидно тому що поставки цих моделей з рф поступово скорочувалися, а асортимент аналогів з Китаю та Туреччини розширювався, тож цікавість до Іж-60 поступово зійшла на нівець. Форум завжди був оформлений саме такими фірмовими кольорами, в яких обговорювали гвинтівку 32-х річної давнини.
Та я більше з райберту зрозумів що потрібно. Я наприклад знайшов нову на ринку в палатці де торгують дешманськими ножами та пм під балон. Та й на сайтах вони є іноді. Мене більше ГП цікавить. Саме яку. Бо від Вадо123 не бачив в продажі як і його немає. Отправлено с моего SM-A536E через Tapatalk