Тут здається обшарив усе, але майже все вже давно не актуальне .На просторах інтернету теж нічого не знайшов, був сайт якийсь ,там робили стволи з подовжувачами, але на 32гу серію тільки і виключно під замовлення. Може володієте інфою де, чи в кого можна придбати хоча б ставола гладкого, не обов'язково під подовжувач?
Існують вже розширені газові камери на магазин і розточені клапана магазину.В своєму пневматі я робив це сам.В ютубі є інфа як це робиться.На стволики продають заготовки і виточують.Краще напишіть-куплю стволик для МП (гладкий),так буде швидше.
Та і стволик можливо підібрати,попробуйте задзвонити в Київ,майстерня магазину Ібіс,вони мають запчастини.
В мене CZ 75 D COMPACT,я його сам,на кухні по ночах доводив до нормального стану,тапер з 18 метрів розносить скляну пляшку вщент і вага бойового,правда без блоубека.Шукайте інші форуми,групи в Інстаграм,фейсбук,пишіть,спілкуйтесь,знайдете.
Мої вітання шановний. Я його придбав, перед придбанням продавець скинув мені ці фото, передивившись, придбав. Фото залишилися. Ось я тут їх і використав. Ввас є претензії стосовно цього?
Раджу замовити в токаря з бронзи новий стволик, буде краще ніж з металу, тим паче в бронзі можна досягнути гарної чистоти і з-під свердла, а соточки можна і дрелькою до шліфувати в крайньому разі.