мп 40

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем Фантазёр, 29 кві 2017.

Статус теми:
Закрита.
  1. Фантазёр

Фантазёр Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    5.804
    Адреса:
    Украина, г. Мелитополь
    Прошу решить проблему возврата уплаченных денег с данным не ответственным изготовителем. Заказ сделан 7 февраля и должен был быть готов ещё 7 марта, ещё тогда опоздание пошло на почти пару недель, а пришедший заказ не соответствовал заранее обговоренному и вообще был во многих местах недоработанным, но тем не менее я предложил исправить часть дефектов, получил согласие и отправил заказ обратно с месяц назад и с тех пор одни завтраки. Сегодня, полностью разочаровавшись я предложил вернуть мне уже уплаченные в полном объеме деньги+пересыл в одну сторону и разбежаться миром, но мп 40 начал буровить был в Европе, в среду отправлю, и.т.д. Но мне уже это не интересно, я считаю, что прождал и так прилично...ни кому не советую сотрудничать с данным человеком. Модераторов готов подключить к переписке.

LAM 71 та zubrik подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Макет выстрела ОГ-7В. Болгарского производства. Полностью пустой и безопасный. ВВ вытащено, взрывате...
      1400 грн.
    2. Хорошее состояние Деньги на подразделение 3 ОШБр
      2100 грн.
    3. все ровние..без вмятин
      400 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      ММГ УДЗ двух видов. Цельнопластиковые, без металлических деталей. Цена за штучку одного вида.
      250 грн.
    5. (в наявності 6 шт.)
      ММГ Шведської димової гранати. Гранати охолощені, мають активний механізм (кільце виймається, під ді...
      400 грн.
  3. мп 40

мп 40 Oberleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    457
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    837
    Повідомлення:
    5.153
    Адреса:
    УкраЇна
    Исправить. Запропонував я!!! Косяки не значні , до них ніхто крім вас не чіпляється. Те що вам захотілося повернути свої гроші це ваші вибаги. Я пояснив вам ситуацію. Пояснив в чому затримка?? Пояснив! В звязку з ''майскімі '' нова почта працюватиме в середу. А ви захотіли вже, так неможливо. Ніхто вам не хамив і не бурував)). Я повідомив вам що готовий вислати в середу дерево. Це перше!

4. Yako

Yako Хорунжий Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.955
    Адреса:
    Струмилівський УР
    Підключіть мене до листування.

Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk

zubrik та мп 40 подобається це.
  5. мп 40

мп 40 Oberleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    457
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    837
    Повідомлення:
    5.153
    Адреса:
    УкраЇна
    Друге. Я не довіряю розмірам вашого гнилого і шліфованого заліза!!! Може помилка в цьому?

Images:

P_20170324_200242отмечено..jpg
    P_20170324_204130отмечено..jpg
    P_20170327_202440.jpg
    P_20170327_202721.jpg
    P_20170327_204019.jpg
    АСИРИС 1984 подобається це.
  6. мп 40

мп 40 Oberleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    457
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    837
    Повідомлення:
    5.153
    Адреса:
    УкраЇна
    Фото оригіналів де чітко видно допуски. Також видно що не запідлице йде тильник і задня частина рами.

Images:

Mauzer-k98.jpg
    Mauzer-k98.jpg
    4246467.jpg
  7. мп 40

мп 40 Oberleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    457
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    837
    Повідомлення:
    5.153
    Адреса:
    УкраЇна
    Утонул нагель)) візьміть 100 оригіналів і в різних по різному буде втоплена гайка нагеля. Ми дотримуємося своїх розмірів!!! Є можливо в сотих чи іноді навіть міліметр прорахунок. Але це робить жива людина тому це допустимо. Я взявся поправити не СВОЇ косяки, а так би мовити виконати ваші побажання. Я по людськи вам пояснив в чому причина затримки. Тепер чекаємо на рішення модератора з цього приводу, тому , що повертати гроші і так як ви пишете в переписці '''а деревя остафь себе на память' не бачу логіки. Виходить що ви чекали все було добре , а тут раз і вам захотілося гроші повернути. Це чомусь зараз практикується часто як я замітив. Прошу взяти до уваги ще і той факт , що фото дерев я вам відправляв до того ЯК ВИ ЇХ ДО КІНЦЯ ОПЛАТИЛИ. В вас було сто можливостей уточнити всі розміри...
    Ще одне, людина мене попросила зробити 3 дерева на трьошку, але я тоді відмовив бо ви замовили, на що мені відповіли ''зря ти з фантазьором звязався він тобі мозги прокомпостірує''

Szlávik Opálenik, gantz, Leibstandarte та ще 1-му подобається це.
  8. Фантазёр

Фантазёр Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    5.804
    Адреса:
    Украина, г. Мелитополь
    Ну да, конечно, и кожаный ремень складского сохрана с шириной 24 мм гнилой и шлифованый и поэтому не влазит в отверстие шириной 21 мм. Не несите чушь, на фото хорошо видно, как одна и та же рама с одной стороны сидит идеально, а с другой стороны над ней возвышается лишаковое дерево.

9. мп 40

мп 40 Oberleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    457
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    837
    Повідомлення:
    5.153
    Адреса:
    УкраЇна
    Вам доводилось тримати оригінали в руках. ? Я ж не відмовився поправити, так? ТАК? Я повідомив вам Причину затримки так? ВИ пишите що я вам грубив ?Де? Нічого не поправимого немає . Допуски по тильнику і задньої частини закинув вам фото для прикладу.
    Як би робилося підгоночну роботу по ваших гнилих кусках тоді б підгонка була б на 99.9 відсотка точна , а так прошу вибачення я не телепат.

10. Yako

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.955
    Адреса:
    Струмилівський УР
    Прочитав.По термінах продавець реально протермінував як виготовлення замовлення так і усунення недоліків.Розумію,що це репліка та все ж,хочете заробляти гроші,старайтесь якісно виконувати замовлення.
    мп 40 Я не можу зрозуміти одного,покупець пропонував вам відправити залізо,що вам завадило погодитися і підігнати під нього дерево?Плюс "косяки" по роботі таки є і ви визнаєте це самі далі цитую - "Все поправим. Отправляйте" і "Не проблема. Отправляйте. Можете карандашом пометить все места где что подправить?"
    Невже так важко дотриматися вказаних термінів виконання?Клієнту фіолетово на різні проблеми продавця(виробника) і нюанси виготовлення,йому важливий результат і терміни за які він заплатив свої кровні.Вважаю,що покупець цілком виправдано вимагає від вас повернення коштів.

LAM 71, Saddam47, stasp41 та 2 іншим подобається це.
  11. Фантазёр

Фантазёр Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    5.804
    Адреса:
    Украина, г. Мелитополь
    С чего вы взяли, что пока я ждал, всё было нормально? Всё уже давно было не нормально...Надо было ещё сразу требовать возврат бабок, когда увидел многочисленные косяки и ремень не влез не в одно дерево и эпоксидкой заклеен попорченый участок, так я же нет, дал шанс исправить...зачем? Что б ейчас читать этот словесный понос?
    Кстати какое совпадение! Мне источников пять сообщали, что с вами связываться рисковано, нет же, поверил вашим заверениям, что всё будет в наилучшем виде...зря...

12. мп 40

мп 40 Oberleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    457
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    837
    Повідомлення:
    5.153
    Адреса:
    УкраЇна
    Ви розумієте, що це не косяки . Це його вибаги, недоліків з могобоку є 2 це місце на ремінь. І побажання розмірів під шайбу. Якщо б Нп працювала завтра , я б відправив. Бажати продавець може багато, але чому кіпіш лише зараз коли
    СУБОТА НЕДІЛЯ ПОНЕДІЛОК ВІВТОРОК вихідні?

13. Фантазёр

Фантазёр Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    5.804
    Адреса:
    Украина, г. Мелитополь
    Так, й оригінал є, якщо що...тому знаю, про що говорю й який має бути результат, не потрібно тут ля-ля. Чесно кажучи мені шкода свого часу на товчіння води в ступі.

14. Фантазёр

Фантазёр Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    5.804
    Адреса:
    Украина, г. Мелитополь
    У вас був майже місяць...Тим більш я тепер розумію, що довіряти вам не варто. Повертайте гроші й вчіться бачити в покупцях людей, а не скот, який буде стояти в стійлі й чекати своє замовлення три місяці.

15. мп 40

мп 40 Oberleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    457
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    837
    Повідомлення:
    5.153
    Адреса:
    УкраЇна
    Прошу замітити шановного модератора, я не хамив і не грубив товаришу топікстартеру. Згідно оригіналу все правильно. Є міліметр зазору. Я погодився виконати всі побажання, оплатив пересилку.

16. Yako

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.955
    Адреса:
    Струмилівський УР
    Шановний,не "виляйте",покупець на виправлення помилок чекав три тижні без надокучання,а ви аж тепер прокинулись і пояснень чому не виконано в термін роботу немає в особистих,аж тільки коли покупець написав про тему в Ч.С,ви сказали,що були в європах .

Фантазёр та Romachick подобається це.
  17. мп 40

мп 40 Oberleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    457
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    837
    Повідомлення:
    5.153
    Адреса:
    УкраЇна
    Не вважаю нікого скотом, ніколи! Ви самі навчіться розбиратися а потім малюйте косяки . Я навів приклади фотографіями моменти в чому ви не праві. Тобто ви називаєте це косяками, а це не косяки а заводські допуски.

А хто говорить що не виправлено?виправлено , просто не відправлено. А це було фізично не можливо.

Останнє редагування модератором: 30 кві 2017
  18. Yako

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.955
    Адреса:
    Струмилівський УР
    Все хватить тут помиїв.Тепер тільки по темі,вирішено чи ні.Рішення за покупцем,якщо він погоджується на дерево то так тому і бути,якщо ж ні то зважаючи на всі нюанси і на те що тема в Ч.С по даному продавцю не вперше,продавець повертає кошти покупцеві.Термін два тижні.

Фантазёр, LAM 71 та Romachick подобається це.
  19. Фантазёр

Фантазёр Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    5.804
    Адреса:
    Украина, г. Мелитополь
    Крім вже озвучених невідповідностей є ще купа. Наприклад отвір під задній стяжний гвинт магазину має бути 9 мм, як я й написав вам олівцем підказку на самому дереві, а у вас він тільки під діаметр стрижня болта, що ніяк не є 9 мм. Я певен, що ви навіть не знаєте чому вона має бути саме 9 мм., а не меньше. Так якщо ви так тут доводите, що все в точності з оригіналом, чому цей розмір окрім інших не витриманий? А через те, що цей розмір не витирманий не можливо встановити на дерево одну деталь. Ось так, горе знаток! Гроші поверни й не берись, якщо не можеш.

Кстати даже по залитым вами не качественным фото видно как оно должно быть. А теперь сравните со своими работами. Я уже молчу что ступенька с левой стороны тыльника у вас заметно выше правой.

Images:

Mauzer-k98.jpg
  20. Фантазёр

Фантазёр Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    5.804
    Адреса:
    Украина, г. Мелитополь
    Пошёл этому нехорошему человеку почти неделю назад на встречу, согласился всё же дождаться наконец-то отправки в среду исправленых, доработаных деревях, а предварительно обещались фото исправленых прикладов, хотя и не хотел делать ему очередной шаг на встречу...в итоге как всё было, так всё и осталось...Никаких шагов на встречу - возврат денег прошу осуществить в течении недели, т.к неделя уже прошла, и видимо, недобросовестный продавец своими очередными обещаниями умышленно затянул время. Прошу модераторов меня в этом поддержать - неделя срока и деньги - на карту.

21. Yako

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.955
    Адреса:
    Струмилівський УР
    Термін тиждень на повернення коштів,в іншому випадку бан.

22. мп 40

мп 40 Oberleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    457
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    837
    Повідомлення:
    5.153
    Адреса:
    УкраЇна
    Дерево отправлено! Зачем такая паника не понимаю.

23. Фантазёр

Фантазёр Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    5.804
    Адреса:
    Украина, г. Мелитополь
    Это всё, как всегда, слова. Где обещаная отправка в среду? Где номер декларации в этой теме или у меня в личке? Где обещаные фото исправлений перед отправкой?

Pyro подобається це.
  24. мп 40

мп 40 Oberleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    457
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    837
    Повідомлення:
    5.153
    Адреса:
    УкраЇна
    Ну камради це переходить всі межі і границі допустимого. Людина замовила дерево , отримала його. Ми робимо не точну копію ми не завод!!! Тобто є похибки. Ну не сподобалось пару нюансів я виправив їх. Відправив не в середу , а в четвер!!! Тобто один день затримки провокує камрада! Вимагає повернення грошей , іменно вимагає .
    Ну подумаємо трохи. Доточний товариш провокує мене спішити? Для чого? Щоб знову знайти потім причини повертати дерево?
    Дерево зроблено , відправлено в четвер приблизно о 16.00.
    Моя сторона замовлення виконана, свої помилки я визнав і як міг максимально виправив. Прошу модератора стати на сторону правди, тс охолонути і очікувати на отримання . Номер декларації повідомлено тс ще вчора

Фантазёр подобається це.
  25. Фантазёр

Фантазёр Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    5.804
    Адреса:
    Украина, г. Мелитополь
    мп 40 остаточно забрехався, як й завжди. Нижче фото відправленого якогось відправлення, він стверджує, що це деревяшки, після виправлення, але по декларації видно, що дата оформлення - пятниця 05.05.17 р.

Останнє редагування модератором: 7 тра 2017
  26. Yako

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.955
    Адреса:
    Струмилівський УР
    Так.Досить сперечатися,вечором розберемося.

Статус теми:
Закрита.