Добрый вечер.подскажите по предмету. Цену?помыт водою.и все.в дудке торчит или пальчик или гильза.на конце дудки глиняная пробка....
Вітаю. Виходячи тільки з циф фото, ціну визначив би долярів у 300, можливо трохи більше. Як що почистити, то може бути інша цифра. Додам, що застав часи, коли такі предмети, у такому стані, як на фото відривали з руками, не дивлячись за 600-700 долярів...то були файні часи...
Файні часи то коли доллар був 8 гр В такому стані 500 уе мінімум Почистити його не проблема----тоді від 1000
Сохран кот в мешке, после чистки может хороший будет, а может труха. Пока до 10000грн. Месяц назад на аукционе висело пару тройка мрх, уже вычуханых , цена была 28-30000 грн, и ажиотажа не было.
Сенс є завжди---то що Ви його не бачите це Ваші проблеми Тепер на рахунок посилання---Ви реально не бачите різниці між двома придметами
От цікаво, скільки б ви самі за нього заплатили. Хоча відповідь уже знаю- не моя тема, я збираю значки. Різниця між ними є, один почищений, другий ні. В інші дрібниці не заглиблювався.
Багато знаєш-скоро постарієш Я значки не збираю---це більше для тих кому під 60 А тепер по суті Ось придмет мій---писали там писаки типу 3-5 тис потолок До речі---Ви хоть тримали в руках такий придмет Після деякої маніпуляції---до речі -без зварки вогню і без заміни будь-якого елемента цей придмет почав виглядати так як на фото 3 Прийшлось самому зробити бекалітову накладку До речі ---МПха непогано гавкає
Затвор відкритий, стоїть на зпобіжнику, а тому патронник та дзеркало затвору вмерли... Щодо фото. Не пробували робити та розміщувати фото так, щоб розглядаючи предмет не потрібно було "викручувати" шию?
Надежды есть... Но под коржами ржавчины и внутри - могут быть сюрпризы. Вам дали уже оценку на предмет в таком состоянии. Дальше решайте: чистить его или продавать как есть.
Но есть и плюсы, у меня попадалась копаная мр с взведеным на предохранитель затвором, тогда хорошо сохраняются трубки телескопа, и пружина была живая и отлично работала под схп.
Антуражнейшая вещь! Надеюсь покупатель купит его, чтобы положить на полку, а не делать очередного реставрированного уродца..