Вітаю. На віоліті продають як оригінал. Він здається тут продавася як копія СХП. Чи я помиляюсь .? Підкажіть . https://violity.com/ua/122134913-mmg-pistoleta-pulemeta-mr-38-germaniya#last-comment
Цена пока нормальная. Продавец из тех покупателей,которым эти МР-хи (по 3500-5000$) продавали,как оригинал
Попытался написать развернутый коммент,но не удалось-нет денег на счету. А у меня на фиолетовом лет 10 весЕло 100грн,но испарились........
Цікаво з якого приводу? Виставлений у відповідному розділі як ММГ, по документах як охолощена зброя, модери змінили період на після 1991 року.
"ничего личного, єто бизнес..." Це звісно не ММГ, тим паче не охолощона зброя, так, як до зброї не відноситься і ніколи не відносився. Це репліка. А спроба впарити необізнаним покупцям під виглядом ММГ, ітд це м"яко кажучи шахрайство. Можливо поважний Alex Richter мене виправить, як що я не правий
То розкази для бідних. Ви дійсно не розумієте відмінності між охолощенною оригінальною зброєю вироблену ERMA, Steyr, Haenel до 1945 року і наштамповану вже у Україні, чи тільки робити вигляд? Вибачаюсь у модераторів за можливий флуд, але не зміг не відповісти. Відповіді не потрібно. Питання риторичне
Ще раз уточнюю - той зразок виставлений як вироблений після 1991 року. Не як оригінал до 1945, ви розумієте? Стосовно зброї - зайдіть у відповідні розділи на аукціоні та у розділі продаж та почитайте назви - пневматична зброя...цивільна зброя. Чого тоді ви не вважаете зброєю чи масо-габаритним макетом копію обговорюваного МП, який стріляє холостими патронами? Річ не йде про оригінальність. Тут камрад продає силумінові поробки без рухомих частин як ММГ, розкажіть йому як він помиляється.