Может кто знает что это за зверь такой? Какие могут быть подводные камни? Настрел пишут порядка 500шт, но это думаю все относительно. Цена 14к. Вроде как нормально?
Була колись у мене. Хороша рушниця, прикладиста, надійна, відносно проста. Зі звуження циліндр з напором 0.25мм била кучніше ніж кумовий мр-27 з чоку однаковими набоями. Самокрут з ліілоад без докатки не переварювала добре (як і всі напівавтомати). Автоматика працює за рахунок відводу порохових газів з каналу ствола та довгого ходу поршня - що на любителя, зменшує швидкострільність. З недоліків напевно відсутність запчастин на ринку, хоча там ламатись немає чому.
https://ibis.net.ua/products/details/ruzhe-komissionnoe-mossberg-500-lh/ комісійна в ібісі з двома стволами 15950грн
Вчера загорелся, а сейчас вот задумался а как он относительно 930? Продавец пишет что первый это последний из трушных америко, ни единой пластиковой детали и все такое.
А що означає «трушний америко»? Я про це вже колись писав: короче є моссберги зі стволами 66см на яких стоїть клеймо «Turkey» - що по американськи означає - індик(птах). А деякі наші та «запорєбрикові» поліглоти переклали це як країну виробник Туреччина. Звідси і походить міф про трушні і недуже моссберги. 930 на мою думку кращий в плані моральної свіжості і наявності приблуд для тунінгу. п.с пластикова деталь все ж таки присутня між ствольною коробкою і цівєм.
Не могу знать, это продавец пишет. А так да, почитав ещё инет пришёл к выводу что лучше десятку переплатить да взять новый. Слабо верится что пробег в 800 патронов реальный. Народ описывает варианты с десятками тыс за это время. Всё-таки стволу мин 20 лет. Да и ржавчина ствола под вопросом. Надо сильно в ружьях уметь разбираться чтоб выцепить «стоящее». Да и продавец не по месту а ехать надо. Так что видимо отказать
Навіть банальна планка пікатіні на ствольну коробку, на 9200 отворів з заглушками нема. а ще в моєму 9200 була тріщина в прикладі, хотів купити комплект пластику (приклад цівє), а нема, тільки для 930