Mora C.Andersson

Тема у розділі 'Холодна зброя', створена користувачем Sergiy, 27 лют 2017.

1. Sergiy

Sergiy Gefreiter

Повідомлення:
    84
    Адреса:
    Україна
    Доброго дня! Давно нічого не писав, вирішив поділитися приємним моментом ). Вчора на блошиному ринку трапився от такий варіант. На жаль він побачив багато, але нічого, буду помаленьку відновлювати.
    DSC_0060.JPG DSC_0058.JPG DSC_0057.JPG
    Наразі фото тільки такі, якщо буде інтерес зроблю ще.

Paul_Gudvin подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Штык применялся с винтовкой АК 4, шведской копией немецкой винтовки Г3. Изначально штык производился...
      123 грн.
    2. (в наявності 5 шт.)
      ММГ штык - ножа АК ( без лезвия ). Сняты с хранения, деактивированы. Цена указана за 1 предмет.
      455 грн.
    3. Штык-нож к автоматической винтовке CETME L. Испания. Клинок ровный, не точен. Кнопка работает хорошо...
      520 грн.
    4. Склад Клейма присутні
      2100 грн.
    5. Штик СКС чорний матовий.Складський стан Вироблявся недовгий час з 1950 року.
      4000 грн.
  3. Sergiy

Sergiy Gefreiter

Повідомлення:
    84
    Адреса:
    Україна
    Зв'язався з Шведами (виробниками), завтра дадуть інформацію про період виробництва. Клеймо по ходу раннє. Ще фото.. DSC_0070.JPG DSC_0068.JPG DSC_0062.JPG DSC_0061.JPG

4. Sergiy

Sergiy Gefreiter

Повідомлення:
    84
    Адреса:
    Україна
    Ну що ж, отримав я відповідь. Можете мене привітати, датують ніж 1910-ими роками.. Тримаю в руках ніж якому 100 років, а враження начебто йому 10 і то в натяжку, після чистки виявилось, що він ще досить живий. А я ще думав його на кожен день взяти)

З повагою
    Сергій