Вітаю усіх з наступаючим (прийдешнім) Новим Роком! Бажаю міцного здоров'я та всього найкращого! ....Прошу допомогти визначити монету, під закінчення року ось така знахідка. По сопутіці в тих місцях різні періоди (польсько-литовські, царські, радянські знахідки). З повагою!
Фальшак, работа под рижские солиды (два скрещенных ключа на обороте). На лицевой - имитация вензеля Фридриха-Вильгельма.
Взагалі - фатазія фальшувальника ))), як на мою думку. Я не зустрічав, і не чув про соліди (шеляги) Фрідріха-Вільгелма карбовані у Ризі.
Дуже вдячний вам за відповіді! Взагалі не міг зрозуміти одразу ні період ні матеріал. Помита від грунту, ніби мідь. Отправлено с моего Redmi 4X через Tapatalk
Як-що, то не викидайте )))) Є люди хто колекціонує тогочасні підробки. Це було досить поширене явище, якось робив опис скарбу - разпашка кошеля з берегів Тетерева. З 99 монет (98шелягів та один подвійний динарій) дві були підробками шелягів Крістіни.
Звісно не викину! Як можна?))) Покладу поки до себе в альбом. Дуже вдячний усім та гарних свят! Отправлено с моего Redmi 4X через Tapatalk
Фальшак на тему Фрідріха Вільгельма. Пруського соліда. Але,аверс-реверс різні,думаю з невеликого старту буде цікавість до монети.
Якщо придивитись - так, наче G навкруг w, тільки повернута в інший бік. Хоча здалеку спочатку нагадала накладені F та W.
Ось ще фото. Якщо допоможуть ще більш точно визначити її. З повагою! Отправлено с моего Redmi 4X через Tapatalk