Доброго дня! Ось випала от така знахідка - монета чи жетон - не знаю. Передивився каталог польських монет і нічого схожого не знайшов. ...Знайдена в Хмельницькій області, на місці можливо пасіки, глибина до 25см. Сопутка мідяки Августа Понятовського, Августа Товстого, російська денга різних років, пара австроугорських крейцерів. Помита дистильованою водою. Буду вдячний за допомогу в визначенні!
Точно такой жетон, как на Вашем фото, искать не очень удобно, т.к. отвечаю тоже с телефона... По ссылке можно почитать про похожие жетоны, подражанием каких монет они были и т.п.: http://mdrussia.ru/topic/9203-staryie-zhetonyi-iz-nashih-kollektsiy/ .
Дякую, чесно кажучи, навіть би не подумав, що таке водиться в моїх краях. А чистити щоб прочитати легенду нехотів, так як не знав на що натрапив. Отправлено с моего Acer E1 V360 через Tapatalk
Якщо порівнювати з цією монетою то в мене розвернуті реверс і аверс на 180° Отправлено с моего Acer E1 V360 через Tapatalk
Это называется монетное соотношение сторон. На приведенной выше ув. vic1111 картинке не монета, а такой же жетон, как и Ваш.