Всім добра та миру.На позиціях по ПСВ вилізли такі інструменти,ключ якби для підков,на шипи підходить,а молот щось незрозуміле,штамповка чи якесь ,,кліше'',щось ковальське?Буду вдячний за відповіді.Вага 2кг.180гр.
Молот называется - Бучарда. Для работы по камню. Ключ вряд ли к лошадям имеет отношение. Попробую поискать, самому интересно.
Один в один попался только тут: https://guns.allzip.org/topic/275/1280678.html 3. Ключ гаечный, б/у. Длина 22,3см, вес 350гр. цена 600 р. Любопытный ключ. Может кто внесёт ясность?
Вітаю! Так, бучарда - інструмент для текстурування каменю або бетону . Бучардування - окремий унікальний спосіб обробки, що робить камінь нерівним, блискучим та шорстким. Сучасні молотки-бучарди виготовлені з міцної загартованої сталі та зазвичай мають від 3 до 49 зубців або мають зубці у вигляді победітових напайок (вставок)
Так я сам камнеобработчик, бучарда була моє перва мисля але молоток по першій мировій незнаю який там вони тоді камінь обробляли можливо щось типу піщанику тоді так..