Усіх вітаю. Ось і я вирішив уперше відмітитись у цьому році, хоча вчорашній виїзд це вже був другий ( першого разу нічого цікавого не знайшлось ) тому тему створив тільки сьогодні. І так - ось такі результаьи вчорашнього копу.
1- на фото №3 як вже вище замітили , залишки від тушонки Російскої 1914 року (правда одна біда -хочучи зробити більш інформативне фото я протер напис на залишках банки рукавицею чим ще більше його вбив )- тай фоткав телефоном , і тому така не якіса фотографія. 2 - по другому питанню -зразу фоток не робив , а зараз вже нема що фоткати ( усе потрощив на запчастини до такихже макетів, один тільки кугель убогий лишився ). Так що нема в мене з першого виїзду практично нічого - Бідося .
Ось такі знахідки з двох крайніх виїздів ( вчора і в четвер ) на кілька годин в так званий "дежурний ліс" .
Так, зробили обрізання- але саме цікаве те, це вже третя знайдена мною пряга РІА за останній рік, з цього самого лісу, знищена подібним способом ( нерахуючи австрійської, знайденої тамже- яка була практично скручена в трубочку ). Видно були там любителі цього діла.
Знову сьогодні зїздив на коп, у свій ( як я його називаю ) "дежурний ліс", і ось такий результат поїздки.
Если Вы про гильзу из поста № 10, то вот ссылка. http://www.patronen.su/forum/index.php?action=gallery;sa=view;id=8288
Оживлю трохи тему.І знову знахідки з " дежурного " ліса- правда їх з кожною поїздкою все менше і менше , але деколи ще трапляєтся щось цікаве і це вже добре . Ось такі знахідки з вчорашнього копу. Пс. Можливо хтось підкаже по круглому предмету на останніх фото, як на мене то схоже на гудзик або якусь кокарду- з задньої сторони проглядаются сліди кріплення або вушка, діаметр 23 міліметри.
Вітаю! І знову трохи знахідок, з крайнього після вчорашнього виїзду на коп по старих місцях з "новим напарником " , ось такий результат за пів дня.
Ось така несподіванка знайдена в бліндажі РІА, спочатку подумав що просто кусок оплавленого свинцю і тільки вдома коли помив побачив що то таке.
Хороші знахідки !. Супер !. Напарника як звати ?. Пару років назад такого ж напарника з зашморгу виручив у лісі. Прийшов до дому без знахідок но довольний. Удачних знахідок !.
Так- метал срібло, бліндаж напевно згорів бо в самому металі були вплавлені кусочки горілого дерева. Так собі думаю що гарний мабуть якийсь предмет був. Дякую. Напарника звати Шрек ( називав не я а попередні хазяї ), я його так сказати також виручив- забрав з стерилізаційного центру- куди його здали хазяї що кудись виїхали. Добре що невстигли стерилізувати.
О це поступок. Не дав осрамити тварини. Якщо не буде слухати то ти йому нагадай що відріжиш .... він зразу виправиться. Шрек теж гарна знахідка, хоч і не в лісі.
Знову трохи знахідок після довгого перериву ( виїзди були але без цікавих знахідок ) і тільки в два останніх виїзди ( в пятницю і в неділю) трохи пощастило.
Перстень по старше буде, приблизно 17 століття. але ціни не великої, якщо за 50 заберуть то свято. На жаль один із самих росповсюджених. В колекцію для любитиля колориту свого краю не поганий.