Ось і я вирішив теж почати копати. Спочатку я розчарувався в мд , але потім вкурив як його налаштовувати як з ним працювати , і ось мої перші знахідки. Декілька монет , гільзи а також кілограм 150 -200 металлолома.. А ще є одна цікава знахідка - значок Егерь лесного хозяйства 141, нікому подіпний не зустрічався? Такщо можете мене привітати
Для початку попробуйте ,там де колись були хати ,хутори . і крейцериків накопаєте вдосталь ,і може щось цінне
Рік назад, я як, і ви починав, теж розчаровувався в МД. Але згодом почав більш серйознише ставитись до цього хобі, і були результати. Раджу вам читати літературу, історію рідного краю. Наша земля Ще не раз здивуе
С почином! Со временем (опытом) когда вникнешь в прибор будешь приятно удивлён поднимая монеты по уже хоженым тобой (и не только) местам. А ходя не спеша, обследую каждый миллиметр грунта, прислушиваясь к каждому звуку МД, слово "выбитое место" прекратит своё существование. Удачи
Ось ще декілька знахідок може хтось знає що на інструмент , і що за залізний злиток . вчора кивопав...
слиток обычный чугунный -попадаются иногда(поступали на литейные заводы).слиток не полный,часть отломана