Панове, вирішив розповісти про власний досвід роботи з саундмодератором A-Tec Megaherz Plus для 308Win. Так як і всі довго вагався, що придбати, вибирав, читав, дивився відео, намагався порівняти звук... Однодумці навіяли тему про "легендарний" Megaherz Plus. Типу найтихіший, надлегкий і тд. На дивився відосів про нього і давай шукати. Інформації багато окрім ТТХ не знайшов. Нові не випускають, вирішив шукати б/у. Довгий пошук на просторах і ось чудо, є варіант з підходящою для мене різьбою , УРА!!! Стан класний по фото, зі слів власника бомба, настріл малий, продаж, бо змінив ложе, не підходить інтеграція. Замовляю не думаючи. Отримавши одразу на полігон, так дійсно звук прибирає гарно, але і банка 60мм в діаметрі... Виконавши за весь час володіння пострілів 150 все було ок. Зберігався не в чохлі, змащувалачь різьба, все як і рекомендує виробник. На черговому виїзді на полігон виконав 2 постріли все ок. І ось ЧУДО під час 3 пострілу вилетіла серцевина саунда, при тому, що куля не зачепила її і пішла в мішень. Сказати, що я був здивований це нічого не сказати та і ще отримав прицілом по лобі добряче.... Висновок Ви думаю самі розумієте який, ділюсь досвідом для того щоб прояснити трошки ситуацію на рахунок цієї "легендарної" моделі. Пізніше при пошуку нового варіанту, виявилось, що це зовсім не рідкість, але чомусь ніде інфи не висвітлено. Якщо комусь цікаво, можу продати набір для переходу на різьбу 5/8-24 фото додаю.
До речі зараз дивлюсь в бік титанового Tihon Integra XXL (https://www.tihon.com.ua/product/vihor-xxl-integra-338/) Якщо хтось використовував в 308 поділіться враженнями, дякую.