Вітаю! Ось за декілька років зібралась така ось скромна коллекція по німцях,часів Другої світової війни.Нагороди,годинники,які зупинились на вічно,пряжки,биті осколками та решта всього,вирішив оформити маленьку експозицію та виставити. Критика приймається. З пов.
Нічого собі маленька... Я би вам порадив, якщо планується і на далі поповнення колекції, то краще розділіть нагороди окремо, пряжки окремо. Якшо ж ні, то нехай залишається як є.
А чого одразу критика? Хiба е зразок, чи суворi правила як мае виглядати оформлення тiеi чи iншоi коллекцii? Перейду на русский, так как украинского языка нет, а английскими буквами трудно, и не удобно. Поймите, кому то нравится на мешковине, кому то на шинельном сукне, можно и на досках от ящика. У меня вон вообще в пергаментной бумаге все и в коробках лежит - руки не доходят. Но мне и так по душе. Вы главный критик! Вам могут дать совет, мол кортиков за баслословные деньги не хватает, или знаков минтовых (за те же деньги ). Мне например, такое не по душе. Вам может быть тоже! По сему Вы повар, и что и как готовить, решать Вам, так как "кушать" это будите только Вы. С ув. Миша